Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a férfiak, akik 35-40...

Azok a férfiak, akik 35-40 évesen is az anyjuknál laknak, annak főként elcseszett nevelés az oka?

Figyelt kérdés
A puhány férj helyett, aki sosincs otthon, az anyukák a fiukat érzelmileg manipulálva otthon akarják tartani, hogy soha ne legyen belőlük önálló felnőtt férfi. Szerintem ez az oka. Szerintetek?
2020. jan. 11. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
31 éves vagyok de szerintem 40ig otthon fogok ragadni, az ok az hogy nagyon drága az ingatlan, és egy évtized is kell még hogyha mucsaröcsögén kivül akarok lakást venni, albérletbe meg nem megyek hogy rajtam nyerészkedjen valaki és vegye az újabb és újabb lakásokat másokon élősködni.
2020. jan. 11. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

11-es, ez a hibak masra haritasa. Sokszor talalkoztam ezzel a munkam soran is.

Sok ferfiakra panaszkodo no mogott van egy vagy tobb sikertelen kapcsolat es egyik sem keres magaban hibat. Pedig fel kellene vallalni azokat a hibakat, mert kulonben nem tanulsz beloluk. A hibak felvallalasanak elkerulese is termeszetes, onvedelmi reflex, hiszen ha az emberek a hibakat elismerik, akkor szembesulniuk kell a sajat termeszetukkel es az igen kellemetlen. Ennek ellenere muszaj lesz egyszer bevallalni, lozungok hangoztatasa helyett (az ilyen lozungok is csak az onbecsapas eszkozei).

2020. jan. 11. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

„Azok a férfiak, akik 35-40 évesen is az anyjuknál laknak, annak főként elcseszett nevelés az oka?”

Ebben nem csak a férfiak érintettek.

A sokáig anyával lakó nők gyakorisága hasonló lehet az anyával lakó férfiakéhoz.

Csak a családi körömből két ilyen nőt ismerek. Egy anyai ági unokatestvérem és egy harmad-unokatestvérem.

Az egyik már nagyon elhagyta magát és nem látunk esélyt arra, hogy változni fog.

A másik mostanában került ki ebből az állapotból, mert valahogy megismerkedett valakivel, aki magához vette.

2020. jan. 12. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!