Hogy lehet valaki ekkora bunkó egy boltban?
Teljesen normális választ kaptál, mit hisztizel?
Amúgy az lett volna részedről a normális, hogy lehúzod kétszer, kifizeted és utána megkéred az eladót, hogy figyeljen a motyódra, míg visszamész mégegyért. Így Sort sem tartod fel, és hülyeséget sem kérdeznél, miután te voltál bunkó!
Erre max. akkor kérném meg a "segédkező személyt", ha a kasszától két lépésre volna az adott termék és 10 másodperc alatt visszamennék a másodikért. Egyébként elkönyvelném a saját hülyeségemnek. Ha annyira fontos, hogy kettő legyen a termékből, mert aznap pl. kell, akkor fizetés után visszamennék és újra sorba állnék. Vagy tényleg stornózni, és újra sorbaállni. Itt nem az eladóval van a baj.
Nincs mit megírnod a bolt üzletvezetőjének, mert nincs értelme.
Többször jártam már így, hogy a sorban jutott eszembe kellene még valami, de sosem hagytam ott a cuccaim, hogy fenntartsam az utánam levőket ha esetleg nem érek vissza időben. Az pláne pofátlanság, hogy te már a kasszánál vagy és akkor mennél vissza.
Normális viselkedés szerint ilyenkor visszamentem és kiálltam a sort az új termékekkel.
Sajnos ezt benézted.
Szerintem megkérdezés nélkül gyorsan vissza kellett volna szaladnod. Mivel önkiszolgáló nem csak egy kassza van ott, hogy hűde feltartsa a sort. Nem azon a 2 percen fog múlni senki érdeke aki meg ennyire siet az ne akkor menjen boltba mikor fél percet nem tud sorbanállni hanem akkor mikor ráér.
Kezdjük ott mi az, hogy az eladó megmondja neked, hogy nem mehetsz vissza. Ez nem így működik a bunkó beszólása miatt én megmondtam volna neki, hogy amilyen bunkón válaszolt a te normális kérdésedre nem kell egyik cucc se így és gondolkozzon el azon, hogyan kell emberekkel beszélni. Aztán otthagytam volna szépen hadd húzogassa ki a termékeket. Érezze a törődést ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!