Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők! A buszon, villamo...

Lányok, nők! A buszon, villamoson, akárhol ami tömegközlekedés, miért mindig, ha van is sok hely, menetiránnyal háttal való helyhez mentek és oda ültök?

Figyelt kérdés

2020. jan. 9. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nőknek sose higgy el semmit. Ha savaznak azt csak kedvességből teszik, nem rosszindulatból.
2020. jan. 10. 02:17
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

"Erre rögtön majdnem mindegyik válasz letámadó, leteremtettek egyből, valaki csúnyát is irt, hogy én mi vagyok."

Na nézzük....

"Soha nem ülök háttal, mert rosszul vagyok. Viszont van, aki kifejezetten háttal szeret ülni, férfiak is."

Korrekt válasz, semmi leteremtés, csaj megjegyzi, hogy háttal rosszul van.

"Én pont fordítva. Mindig menetiránnyal azonos üléshez ülök. Szeretem látni mi a következő megálló, akkor is, ha egyébként kívülről tudom merre közeledik az adott jármű. :D"

Még mindig semmi támadás.

"Képzeld el én is rosszul vagyok háttal na bumm ennyit az általánosító nettó baromságodról :D"

Igen, ez egy kicsit támadó, megadom.

"Én is rosszul vagyok ha háttal utazom"

Sima kijelentés.

"Nem ülök háttal, utálom hogy mindenki szemben van velem olyankor."

Semmi támadás.

"Vajon ezt miből szűrted le, hogy szerinted minden nő ezt csinálja?"

Jogos kérdés, ami feléd irányul, támadás csak akkor van benne, ha beleképzeled.

De tényleg, minden nő idesereglett téged letámadni. Sértődj be és rá se nézz a lányokra többet.

2020. jan. 10. 07:26
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Én azért ülök gyakran háttal, mert nekem mindegy, viszont tudom, hogy vannak olyanok, akik nem tudnak háttal ülni. Így meghagyom nekik a helyet.
2020. jan. 10. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Ez zavar téged?
2020. jan. 10. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem értelek, senki nem támadott, csak leírták, hogy ők hogy ülnek. Mit kell ezen besértődni?😀 Amúgy én is rosszul vagyok, ha háttal kell ülnöm, pláne buszon, van hogy inkább le sem ülök olyankor.
2020. jan. 10. 10:50
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Azért, mert úgy a női hormonok jobban kifejtik a hatásukat.

Komolyan mondom, miért kell a leghétköznapibb, véletlenszerű dolgokba női összeesküvéselméletet látni?

2020. jan. 10. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!