Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik szidják a vegánokat és a...

Akik szidják a vegánokat és a húsevészz magasztalják, azok a kannibalizmust is támogatnák?

Figyelt kérdés

2020. jan. 8. 16:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor öltözz be tehén ruhába és mú-gass a Spárban a hús termékek előtt.
2020. jan. 8. 16:51
 12/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom eldönteni hogy troll kérdés-e, de ismerek pár buta vegánt, belőlük kiindulva nem trollkérdés :D
2020. jan. 8. 16:54
 13/42 anonim ***** válasza:
95%

Mert ilyen ostoba kérdéseket tesznek fel, és jellemzően a vegánok ítélkeznek...

Nincs összefüggés a haszonállatok húsának elfogyasztása és a kannibalizmus között. Tudod te mit jelent a kannibalizmus egyébként?!

2020. jan. 8. 16:54
 14/42 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen szólások is,hogy “A panir alatt minden hús egyforma”
2020. jan. 8. 17:03
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen és minden barlangban sötét van
2020. jan. 8. 17:13
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Az a mondás úgy van hogy a panír alatt minden élet egyenlő, és azért szokták mondani hogy a vegánokat provokálják
2020. jan. 8. 17:40
 17/42 anonim ***** válasza:
94%

Ht kiscsillag, akkor te meg egyél jó sok ricinust, hunyort, gyöngyvirágot és bürköt. Hiszen ezek is mind növények, tehát vegánként ilyesmit kell enned.

Jó étvágyat hozzájuk!

2020. jan. 8. 18:10
 18/42 anonim ***** válasza:
72%

A veganizmus egy lelki betesseg, a kontrollrol szol, hogy hogyan kontrollald a kornyezetedet.

Miert van az, hogy egy jokedvu vegannal se talalkoztam meg, pedig ismerek joparat.

Mindegyik kontrollmanias es savanyukepu.

Az meg felmergesit, hogyha o jon vendegsegbe, akkor nekem kell, hogy legyen vegan etel a menun, de ha en megyek hozzajuk, akkor valahogy sosincs hus. Ha mentalisan egeszsegesek lennenek, akkor ez nem lenne gond.

2020. jan. 8. 18:30
 19/42 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Ebben az égvilágon semmi logika nincs. Egy jó ideje nem eszek már húst, de amikor ettem húst se ettem meg akármilyen illetve bármilyen húst, mert vagy nem ízlett, vagy drága volt, vagy nem volt hozzá gusztusom, mert sajnáltam az adott állatot, illetve az sem volt mindegy, hogy van elkészítve (löncshús vs. medium steak, csak hogy egy példát hozzak).

Az ilyen agyament vegán "érvek" miatt utál és szid minket mindenki :DD

2020. jan. 8. 20:35
 20/42 anonim ***** válasza:
15%

"Nem szidom a vegánokat, felőlem mindenki azt eszik, amit szeretne."

Tehát, ha valaki embert szeretne enni, támogatnád?

A kérdés pont az ilyen " mindenki azt eszik amit akar" "senki nem szólhat bele ki mit eszik" kijelentéseknek állít görbe tükröt.

2020. jan. 9. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!