Csak szerintem nevetséges ez a sok instagram reklàm csaj?
Ne haragudj de minek nèzegeted? Pláne ha nem tetszik valami?!
Ez az insta tiniknek valo baromság.
Szerintem meg az alábbi táblázat a nevetséges:
Csak, hogy megértsd:
Én diplomás könyvtáros vagyok, az F mezőbe tartozom.
Garantált bérminimumot kapok (bérkiegészítéssel, hogy elérjem ezt az összeget), mert a bérünket 11 éve nem rendezték. Akinek csak érettségije van (pl. pályakezdő), az is ennyit keres, mint én, és az a kollégám is ennyit keres, mint én, aki már 30 éve a pályán van.
E szerint a bértábla szerint kapják a fizetésüket a könyvtárosok, múzeumi dolgozók, levéltárosok, közművelődési dolgozók.
Kit érdekelnek az Instás csajok, akikre már jövőhónapban nem is emlékszünk, de egy országot a hagyományai, a kultúrája tart életben, tart fent, amit ebben az országban nem becsülnek meg.
Ez a nevetséges és felháborító.
@09:32
Értem én hogy te diplomás könyvtáros és nem diplomás közgazdász, de azért ne add már elő ennyire álnaiv hogy miért keresel rosszul. :D Biztos nem vagy ennyire buta.
Mi álnaívság van a szövegemben? Az igazat írtam. Ha nem hiszed, járj utána.
Neked milyen diplomád is van, melyik egyetemen vagy főiskolán végeztél, mikor?
Olyat végzek el, amilyet szeretnék. Plusz nem lehet mindenki agysebész, vagy jogász. Nem érthet mindenki mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!