Szervezett zaklatás valóban létező dolog?
Nem tudom, hogy milyen kategóriába kellene raknom ezt a kérdést, úgyhogy ide hanyom.
Olvastam róla elég sokat, és amúgy eléggé képben vagyok a pszichológiával (hobby)
De nekem ez kamunak tűnik, illetve akik megélik a szervezett zaklatás, nekem betegnek tűnnek, talán paranoid-skizofrénia. Ti mit gondoltok erről a jelenségről? Valóban van valóságalapja vagy csak beteg emberek agyszüleményei?
9-es, bocsánat, ha megsértettelek, nem akartam. Nem kell ilyen apróságok miatt is sértődősnek lenni.
Egyébként én is lényegében azon a véleményen vagyok, mint Te. Hogy bizonyos esetekben elképzelhető, de azért általában, átlagembereknél nem sok realitása van.
A 6-os válasz írójával kapcsolatos eseményekre lettem volna kíváncsi, hogy vele miért történt, mert ezek szerint nem lehet egy átlagember, ha rászálltak.
Igen, én is erre gondoltam (kérdező vagyok) hogy befolyásos embereknél lehetséges, de hétköznapi JóskaPistánál n tudom elkepzelni.
Ez az ismerősökön keresztül lejaratast meg azért tartom valószínűtlennek, mert ha olyannak szól a lejárat ló akivel a célpont nagyon jó viszonyban van, akkor kiderulhet a dolog. Főleg ha a zaklató csak úgy random válassza ki az ismerősöket.
Egyes esetekben én is elkepzelhetonek tartom, hogy van ilyen de hétköznapi emberek esetében ezt necces lenne kivitelezni.
Aki érintett, és tudni akarja mi van, az beszéljen velük, azokkal a nyomozókkal, vagy felderítőkkel, vagy tevcnmiusokkal, akik a rendőrség részéről fogadják a kérdésedet (anonim módon is), és tanácsot adnak információhoz juttatnak...
Most beszéltem 20 percen át az egyik ügyeletessel, AKI VOLT RENDŐR, ÉS VOLT BŰNÜGYI TECHNIKUS. Nagyon sokat segített (!!!) mert megértette a "történetet"..., és felvette a fonalat. Nagyon elégedett vagyok a beszélgetéssel. Mondom az elérhetőséget, hívd fel, ha bajod van:
Telefontanú Program
” hogy a bűn ne maradjon büntetlenül!”
Neve bemondása nélkül hívhatja a Telefontanú ingyenes telefonszámát!
06-80-555-111
A Telefontanú Program Magyarországon 2001. január 15-én kezdte meg működését az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési és Esélyegyenlőségi Osztály szervezetén belül.
A program alapötlete az Egyesült Királyságból származik, ahol 20 éve Crimestoppers néven működik ez a rendszer a bűnüldözés, bűnfelderítés és nem utolsó sorban a bűnmegelőzés hatékonyságának növelése érdekében. (A Programot hasonló elvek alapján jelenleg Európa négy országában -Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és Magyarországon - eredményesen alkalmazzák)
A program azoknak az állampolgároknak nyújt lehetőséget, akik információval rendelkeznek már megtörtént vagy tervezett bűncselekményekről, bűnelkövetőkről, körözött személyek tartózkodási helyéről, de valamely méltányolható okból nem kívánnak a rendőrséghez fordulni, személyazonosságukat a hatóság előtt felfedni.
A 06-80-555-111-es ingyenes zöldszámon a nap 24 órájában fogadják a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a bejelentéseket.
Nos. Aki 0-ra azaz nullára értékelte és véste be a bejegyzésemet, az legyen a GANG STALKING üldözöttje mondjuk 5 évig.
Mindenki jól bírja a fájdalmat, kivéve aki érzi.
Mindenkinek ott fáj, ahol szorít a cipője.
Senki sem tudja milyen a jó saller, amíg nem kap két jókora pofont.
Az agyadban ott kong a 0%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!