Nagyon rosszul érzem magam az ausztràliai bozottűz miatt?
Figyelt kérdés
Estenkent mindig orakig gondolkodok,hogy milydn borzaszto ez az egesz. Fel milliard allat egett porra elve. Es az egeszrol mi emberek tehetunk. Es szegeny coalak es kenguruk ,stb.szivjak meg. Mikozben ok bekesen eleszegetik a novenyeket. Ok nem szallnak autoba,nem hasznalnak muanyagot,stb. Az elobb sirtam is mar,mert innen nem tudok segiteni :(#bozottuz
2020. jan. 6. 09:38
11/12 anonim válasza:
Én is. Sajnos nem tudunk sokat tenni. De eddig Ausztrália 2% égett le, de messze van a nyár vége(déli félteke) sok kár lehet még...
Ha nagyon zavar mondj el egy imát.
12/12 anonim válasza:
en itt elek es nekem is allando lelkifurdalasom van, pedig amit lehet megteszek. adomanyozok penzt az allatvedoknek, kulon a koala mentesre a vadallatok mentesere, nem vasarolok prembol es lehetoleg borbol sem semmifele termeket. Azon kivul hogy az emberek elete teljesen derekba tort sok helyen a tehetelen kiszolgaltatott allatok helyzete engem is mindig elszomorit.Oszinten szolva a vilag ehezo gyermekei engem sokkal kevesbe erdekelnek. az ember tud magan vagy masik emberen segiteni az allatok a mi segitsegunkre szorulnak. ez engem jobban izgat mint az ehezo gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!