Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a sikeres...

Miért van az, hogy a sikeres ismerőseim a Fideszre szavaznak, a sikertelenek pedig valami másra?

Figyelt kérdés
Miért a kormányt kell okolni a saját sikertelenségükért? Inkább nézzenek magukba!

2020. jan. 5. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A jobban kereső ismerőseid mehengedhetik maguknak azt a luxust, hogy olyan elvont dolgok miatt aggodjanak, mint a Soros konteók, vagy a gonosz Nyugat, de az olyanoknak, akik napi 8 óra munkával létminimum alatt keresnek, és még csak szakszervezetek sincsenek, amik az érdekeiket védjék, egy kicsit más a prioritásuk.
2020. jan. 5. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a kormánynak igenis rengeteg köze van ahhoz, hogy hogyan élnek itthon az emberek. Mindig lesz egy-két ellenpélda, akik jól élnek stb. Akik sikeresek, azok azért szavaznak a Fideszre, mert magasról leszarjak, a kisember problémáit, illetve azért, mert ha leváltanák a fideszt akkor ők nem lennének nagylegények..

A sikertelen ember miért nem fideszre szavaz..Azért mert ők érzik, hogy milyen rossz a kormány. De igazából hiába írnám le az észérveket, amíg a TV2 hiradóját nézed, az Origot olvasod, és a Karz FM-et hallgatod, addig hiába írnék bármit. De javaslom, hogy beszélgess fiatalokkal pl az oktatási rendszerről, felnőttekkel dolgozókkal az egészségügyről, majd nézd meg az egyik újonnan felújított stadiont és talán megérted, hogy mi a baj ebben az országban.

Köszöntem..

2020. jan. 5. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

"Pesten is van lakásuk, meg vidéken jó nagy családi házaik"

Ez kb. több százmilliós tétel. Egy fogtechnikusnak mibűl lenne ennyi?

2020. jan. 5. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Meg azért úgy könnyű nem látni a problémákat, ha a gyerekedet magán iskolába járatod, te fizetős orvoshoz mész, meg kb egyáltalán nem vagy rászorulva az államra.

Anyám testvére ilyen. Egyszer vitatkoztunk vele, hogy milyen sz_r az oktatás. Mondtuk neki, hogy a tanárok alulfizetettek, az iskoláknak táblafilcre nincs pénze, hogy a számítógépeken még mindig az XP fut, hogy ingyen tankönyvként öt éves, használt wc papírt adnak. Mindre az volt a válasza, hogy hazudunk, mert neki is van két gyereke és egyik sem mesélt ilyeneket az iskolájáról. Egy óráig győzködtük, aztán kiderült, hogy mindkét gyereke fizetős, nem állami suliba jár.

De ne aggódj, egyszer olyan bajuk lesz, amivel az ügyeletre, vagy a sürgősségire kell menniük, aztán rögtön elpártolnak majd a fidesztől.

2020. jan. 5. 21:07
 15/18 A kérdező kommentje:
#13: Sok a megrendelése, pörög az üzlet. Sokkal többet keres mint a kétdiplomás közgazdász-jogász felesége.
2020. jan. 5. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

@21:44

Ismerek fogtechnikust, aki elég jó szaki, és messze nem él ilyen magas életszínvonalon. Szóval biztos van ott valami mutyi.

2020. jan. 5. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:

16#

Én ismerek ócska fogorvost, aki tízmilliós kocsival jár. Állami támogatásból szigetelték le az 50 négyzetméteres rendelőjét 23 millió forintért. Fogat csak úgy tud húzni, hogy utána az ember mehet a szájsebészetre, de a pénzt megérdemelte, hiszen elment minden fideszes rendezvényre...

Ugyanígy a volt lelkésznő is fideszes, őt most dobták ki a templomból, mert tízmilliós templom felújítási papírokat írt alá, de 10 év alatt csak annyi valósult meg ezekből, hogy egyszer lemosták a tetőt.

De valljuk be, pár tízmillióért én is eljátszanám a hithű fideszest...

2020. jan. 5. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennek sok oka lehet. Rengeteg cég a Fidesz zsebében van ám, nekem van pár olyan ismerősöm, aki ilyen cégeknél van és ott gyakorlatilag "elvárás" vagy legalábbis annyit lát az egészből, hogy neki jó a fizuja, a cég Fideszes aztán elvakult Fideszes lesz ő is. Vagy oké, írtad a saját céges példát. Nekem saját cégem van, mégsem rá szavaztam. Ismerősömnek saját cége van, ő rájuk szavazott, kérdeztem miért, azt mondta, őt nem érdekli a politika, de a családjában rá szavazott valaki, így ő is arra fog... 😐😃 Az is lehet, megy a csorda után, beetették, síkhülye, nagyon szereti a krumplit, ki tudja?
2020. jan. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!