Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reagálnátok erre az...

Mit reagálnátok erre az emailre? Az email irója milyen személyiségzavarban szenved?

Figyelt kérdés

Előzmények: baráti kapcsolat az email irójával, aki szerelmes lett belém. Én hiába mondtam neki, hogy részemről nincsenek romantikus érzések az irányába. Egész életében az anyjával élt, és soha nem volt még barátnője. 60+ éves.

"Most sem tudok aludni vibrál az agyam fáj a gyomrom egy hónapja,elvesztettem amaradék őnbizalmamat.kedélyállapotom nulla, kiégtem ,már nem érdekel semmi ,elvitted az ősszes kapaszkodómat, a padlón vagyok.minél harsányabban emlékeztesz hogy a topon vagy , annál jobban kívánom a halálomat.és gyeng, félredobott selejtnek érzem magam.nincs erőm feltápászkodni .nyílt seb a szívemen,.szenvedek.fizikailag fáj a magány kétszavasemailok nem segitenek ,és ha néha őt perced lesz rám, az sem....állandóanaz jár az eszemben ,hogy rám pazaroltad a múltévet,meg hasonlók,.elhagyott a humor érzékem romlik az egészségem .,kidobtál a szemétbe.nem tudok koncentrálni a dolgaimra, cserbenhagyásnak érzem az egészet. elolvasás után dobd a kukába az egészet. nekem támaszra van szükségem,mert ebből magam már nem mászok ki.nemsokára eltűnők a pokolban. úgysem idevaló vagyok. nagyon neki vagyok keseredve, de ezt így már nem lehet irkálva feldoldozni. itt tartok jelenleg .nem muszáj reagálnod mulass tovább."

2020. jan. 3. 15:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, neki rossz lesz, de zárd minél rövidebbre a dolgot.

Amit ír az színtiszta érzelmi zsarolás.

2020. jan. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!