Sok lány és nő miért akar feltétlenül szép és okos lenni? Miért fontos nekik a jó külső mellett a felsőfokú végzettség? Az, hogy diplomájuk legyen?
A kommunizmusban boldogan éltek az emberek? :D Látod, ha tanultál volna, nem írnál most le ekkora baromságot.
Mennyire kellene iskolázatlannak lennem ahhoz, hogy elismerj engem, mint egyéniséget? Leérettségizni a szemedben már túlzás, értem. A nyolc általánosom azért még meglehet?
Osztom 51-es inkább egy kötél mint a kamunizmus nevű rendszer visszajöjjön.
Persze,hogy nem volt akkor ennyire ambíciózus mindenki.
Egy melóra felvettek 10 embert abból 1 még dolgozott is a többi meg már reggel 9-kor másodjára volt hótrészeg meg semmit se csinált csak mindenkinek ,,dolgoznia" kellett,mert KMK-nak minősitettek.
A fizuban is úgyannyit kapott a diplomás mérnök mint Don Pista aki elkerüli a másnaposságot(mindig részeg).
Tehát nem tudtál kitűnni a tudásoddal meg az ambícióiddal.
Mostani rendszer sokkal jobb,sokkal működő képessebb, rajtad múlik mit hozol ki belőle.
Mindenkinek most nyitva az ajtó.
Belépni azonban neked kell.
A hajléktalanok pont azok akik elkerülték mindig a másnaposságot.
Hány programozó,komoly szakmával rendelkező van köztük?
Igen most mondom mik voltak azok a ,,munkahelyek", kapun belüli munkanélküliség volt csak felvették őket napnál fűtőnek.
Ugye ez már nincs na ezèrt vannak a hajléktalanok.
Vannak munkahelyek de,a jó melóhoz igenis szakma,diploma,nyelvtudás kell.
Pl engem Linkedinen naponta bombáznak jobbnál jobb pozíciókkal,ehhez kellett 10 év tapasztalat,egyetem,nyelvtudás,széles látókör szakmámban plusz soft skill gyűjtemények amiket nem egyetemen hanem önképzéssel folyamatosan fejlesztem megállás nélkül.
Csak a testünk váltott rendszert,mármint a magyarok 85%-ának a lelkük még ,,kamunista".
Itt a vetítés a leggázabb. Ha valakit leszarsz, akkor nem érdekel, miért olyan. Én nem bírom (nőként) a szolis, visongó libákat - és nem érdekel, hányan lesznek divatból szolisok, nem is gondolok rájuk.
Te viszont menő dolognak tartod az egyetemet, csak nem mentél. De ha lehetnél, te is inkább diplomás lennél. Tagadhatod, de 3 órája ezen nyávogsz. Ha csak szimplán leszarnád őket, nem is beszélnél róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!