Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha egy lánynak...

Szerintetek ha egy lánynak van egy kis túlsúlya, attól még élhet normális és hosszú életet és lehet vonzó és boldog?

Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 20:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert nem a testsúly a mérvadó egy normális emberi kapcsolatnál!

Láttam a fotót és szerintem kedves arca van, szép szeme és haja - tény, hogy fogynia, formálódnia kellene a kislánynak, de szerintem egy ember sem érdemli meg a durva kommenteket és alpári beszólásokat és feltételezem, hogy ennek a lánynak különb lelke van, mint itt sok "normál" testalkatú honfitársunknak.

Sétáljon, próbáljon meg változtatni apró lépésekkel kezdve az egészsége miatt, de nem azon fog múlni a boldogsága, hogy hány kilóra fogy le, mert meg lehet nézni, hogy hány vékony nőnek nincs senkije és milyen besavanyodott, rosszindulatú, negatív kisugárzású lények panaszkodnak feszt a gyakorin, hogy magányosok.

Neki legalább van még esélye csinosabbá válnia, HA AKAR (mert ezt neki kell akarnia és neki kell érte tennie), de aki belül rohadt, az az is marad.

2020. jan. 2. 01:36
 32/42 anonim ***** válasza:
30%
A lánynak hatalmas túlsúlya van, jobb ezt elfogadni és nem szépíteni a valóságot. A normális élet mindenkinek mást jelent, ilyen túlsúllyal hosszú élete(80+év) nem valószínű, hogy lesz. Ekkora túlsúly ki fog hozni minden betegséget, amire hajlamos, mikor én voltam elhízva, magas volt a vércukrom és a vérzsírom is, de a gerincferdülésemnek sem tett jót, folyamatosan fájt a hátam. Van, akinek a vérnyomása lesz magas, másnak a lába fog fájni stb... Volt ilyen alkatú kolléganőm, aki 40 évesen a saját házának a felső szintjére nem tudott felmenni, lent aludt a kanapén, külön a férjétől. Szóval az életminőséget nagyban rontja. Lehet vonzó, bár szerintem is a férfiak nagy részének a vékony nők tetszenek, vagy a kicsit teltek. Ha belegondolok ezekbe, én nem lennék boldog, mert folyton azon járna ez eszem, hogy mikor leszek nagyon beteg.
2020. jan. 2. 06:04
 33/42 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok keleti, még ilyen b..romságot. Ezt abból szűrted le, hogy ilyen példát hoztam? Mondom én, hogy nagyon ostoba vagy.

Csupán rávilágítottak, hogy pl. a hunzák, akik vékonyak, az életmódjuk miatt közel 100 évig élnek egészségesen.

Te írtad azt a butaságot, hogy aki vékony, annak gyengébb az immunrendszere. Ezt cáfoltam.

Sőt, akkor én, aki 159 centihez 47 kg vagyok, vékony, sportos, enyhén izmos, egy évben ha csak egyszer vagyok beteg, akkor sokat mondtam. Rengeteg vitamint, gyümölcsöt, magvakat eszem.

Na látod, még egy plusz érv a vékonyak mellett.

A plusz kg-k csak a szervezetet terhelik le. A testesebb kolléganőim is sokat betegeskednek, sőt, ízületi problémái is vannak az egyiknek.

Remélem ennyi érv elég neked, hogy rájöjj, hogy butaságot írtál.

2020. jan. 2. 06:59
 34/42 anonim ***** válasza:
62%
Akkor olvass újra, mert a BMI szerinti vékony emberekről volt szó. Azokról, akik se zsírt se izomt nem hordoznak magukon. De ha még egyszer le ostobázol, ismét azt írom, hogy érvelj és ne személyeskedj, mert az primitív.
2020. jan. 2. 09:06
 35/42 anonim ***** válasza:
22%
Szúrnám!!!
2020. jan. 2. 09:31
 36/42 anonim ***** válasza:
Jó lesz az a 120 kiló, 135-nek is legalább.
2020. jan. 2. 14:05
 37/42 anonim ***** válasza:

Uuuhh, ez nekem nagyon sok lenne...

Egyáltalán nem vagyok vékony (90+ kg, ~185 cm fiú), de ez durva.

19F

2020. jan. 2. 22:43
 38/42 A kérdező kommentje:

"Egyáltalán nem vagyok vékony (90+ kg, ~185 cm fiú), de ez durva."

80 kiló ilyen magassághoz vékony. amúgy ilyen egy teltkarcsú lány!

2020. jan. 2. 23:02
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem teltkarcsú. Ez második típusú obíz.
2020. jan. 2. 23:15
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te direkt akarsz rosszat a tesódnak?

Mi értelme szépíteni azt, ami nem igaz? Attól, hogy te telt karcsúnak mondod, attól ő egy igen súlyosan elhízott ember. De nyugodtan hitegesd, hogy ő annyira nem is elhízott, de sajnos így csak hiú reményeket jelzésű benne. Becsapod! Mi a fenének dugod a fejed a homokba? Ismerd már be könyörgöm, hogy ő egy kórosan túlsúlyos ember. Vagy húzzál pszichológushoz, ha ennyire buta és rosszindulatú vagy.

2020. jan. 2. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!