Szerintetek ha egy lánynak van egy kis túlsúlya, attól még élhet normális és hosszú életet és lehet vonzó és boldog?
Igen, mert nem a testsúly a mérvadó egy normális emberi kapcsolatnál!
Láttam a fotót és szerintem kedves arca van, szép szeme és haja - tény, hogy fogynia, formálódnia kellene a kislánynak, de szerintem egy ember sem érdemli meg a durva kommenteket és alpári beszólásokat és feltételezem, hogy ennek a lánynak különb lelke van, mint itt sok "normál" testalkatú honfitársunknak.
Sétáljon, próbáljon meg változtatni apró lépésekkel kezdve az egészsége miatt, de nem azon fog múlni a boldogsága, hogy hány kilóra fogy le, mert meg lehet nézni, hogy hány vékony nőnek nincs senkije és milyen besavanyodott, rosszindulatú, negatív kisugárzású lények panaszkodnak feszt a gyakorin, hogy magányosok.
Neki legalább van még esélye csinosabbá válnia, HA AKAR (mert ezt neki kell akarnia és neki kell érte tennie), de aki belül rohadt, az az is marad.
Nem vagyok keleti, még ilyen b..romságot. Ezt abból szűrted le, hogy ilyen példát hoztam? Mondom én, hogy nagyon ostoba vagy.
Csupán rávilágítottak, hogy pl. a hunzák, akik vékonyak, az életmódjuk miatt közel 100 évig élnek egészségesen.
Te írtad azt a butaságot, hogy aki vékony, annak gyengébb az immunrendszere. Ezt cáfoltam.
Sőt, akkor én, aki 159 centihez 47 kg vagyok, vékony, sportos, enyhén izmos, egy évben ha csak egyszer vagyok beteg, akkor sokat mondtam. Rengeteg vitamint, gyümölcsöt, magvakat eszem.
Na látod, még egy plusz érv a vékonyak mellett.
A plusz kg-k csak a szervezetet terhelik le. A testesebb kolléganőim is sokat betegeskednek, sőt, ízületi problémái is vannak az egyiknek.
Remélem ennyi érv elég neked, hogy rájöjj, hogy butaságot írtál.
Uuuhh, ez nekem nagyon sok lenne...
Egyáltalán nem vagyok vékony (90+ kg, ~185 cm fiú), de ez durva.
19F
"Egyáltalán nem vagyok vékony (90+ kg, ~185 cm fiú), de ez durva."
80 kiló ilyen magassághoz vékony. amúgy ilyen egy teltkarcsú lány!
Kérdező, te direkt akarsz rosszat a tesódnak?
Mi értelme szépíteni azt, ami nem igaz? Attól, hogy te telt karcsúnak mondod, attól ő egy igen súlyosan elhízott ember. De nyugodtan hitegesd, hogy ő annyira nem is elhízott, de sajnos így csak hiú reményeket jelzésű benne. Becsapod! Mi a fenének dugod a fejed a homokba? Ismerd már be könyörgöm, hogy ő egy kórosan túlsúlyos ember. Vagy húzzál pszichológushoz, ha ennyire buta és rosszindulatú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!