A nők számára a 30. vagy a 40. születésnap szomorúbb-e a fiatalkor túllépése szempontjából?
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 12:53
11/18 anonim válasza:
30 előtt megkérdeztem anyukámat, hogy izgult-e, mint a csajszik a tévében, azt mondta, dolgozott, nem volt ideje ilyeneket agyalni. 😃
(Akkor még nem voltunk agymosva, hogy ezek akkora mérföldkövek.)
Aztán mielőtt 30 lettem, anyukám meghalt, így teljesen megváltozott a világnézetem. Azt kívántam, bár 60 lennék, az 60 leélt évet jelentene vele 29 helyett.
De kérdező, örülök, hogy idén is azt hiszed, így majd lesz csajod. Új év, régi te. Csak így tovább, szépülj csak az évekkel.
12/18 anonim válasza:
Nekem a 30.,szörnyű volt a tudat hogy vége a 20-as éveknek.
13/18 anonim válasza:
Nekem a 30. azt jelentette, hogy NAGYON VÉGES AZ ÉLET!!! (Sietni akartam a családalapítással, de nem sikerült...)
A 40.-nél nem emlékszem, hogy sokkal megrázóbb lett volna, inkább hasonló érzéseket váltott ki belőlem - szomorúan tudomásul vettem az idő múlását...
14/18 anonim válasza:
Jo az etrendem,komoly teljesitmenysportokat csinalok es jarok plasztikai sebeszekhez. Szeretnek a ferfiak.
15/18 anonim válasza:
A nőknek egyik sem. A férfiaknak a 40. mert onnantól kezdve nagyon elkezdenek pedálozni hogy fiatalabbak mint 25 évesen, jön a kapuzárás.
16/18 anonim válasza:
A 30 nem érdekelt túlzottan, a 40 jó volt. Bizonyos szempontokból egyre jobban érzem magam, ahogy idősödöm. Persze érzem az idő múlását, de próbálok a pozitívumokkal foglalkozni inkább.
17/18 anonim válasza:
50 èv inkább onnantól tetszik vagy sem, már öreg az ember és bármelyik nap meghalhat. Màr nem érdemes tartós tejet venni😊 anyám 45 èves koráig èlt. 50-el kiegyeznèk, így làtatlanban szó nélkül aláírnám. Valahogy nem vágyom rá, hogy egy nyugger otthonban, fèlhülyén "éljek", olyan megalázó.
18/18 anonim válasza:
Én 40 évesen lettem szomorú. Akkor éreztem, hogy túlléptem a fiatalkoron. És nem a külsőségekre gondolok. Az nem érdekel, természetes, hogy vannak változások. De úgy érzem, hogy van, amihez már öreg vagyok. És persze nem leszek már olyan felhőtlen, rengeteg reménnyel teli, mint akárcsak 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!