Hogyan értékelnétek, jellemeznétek 2019-et, milyen év volt számotokra?
5 munkahelyem volt, többszázezer forintom fogyott.
Brutálisan sokat tanultam, még olyan időszakban is, amikor itthon voltam.
Rettentő sokat stresszeltem, hogy lesz-e gyümölcse a tanulásomnak és stresszeltem ezer más dolgon is.
Volt, hogy átmenetileg abszolút nem nekem való munkát kellett elvállalnom. Rengetegszer volt olyan, hogy azt se tudtam, mit fogok csinálni, hol leszek a következő napon, héten.
Rengeteg merész dolgot léptem meg egy bizonyos célért.
Nagyon nehéz, hektikus, komfortzónán kívül levős év volt.
ma 12:12
"Vegyes boltot" olvastam hirtelen xDDD
Tapasztalatokban gazdag, mind rosszban, mind jóban, de ez annak a következménye, hogy több dolgot mertem kipróbálni, nem bújtam el annyira.
Olyan barátokra tettem szert, akikért a két kezemet összeteszem, és olyan dolgokat tettem, amikről azelőtt álmodni nem mertem. Gólyatábort szerveztem, majdnem 100 új diákért feleltünk 10-en, elmentünk Libanonba, mostanra láttam meg, mi a bánatnak tanultam az elmúlt egy évben, és, hogy mifelé akarok haladni. Vannak olyan emberek, akikre eddig barátként tekintettem, mostanra legfeljebb ismerős, Maradtam ki eseményekről meló miatt, voltak álmatlan éjszakák egyetem miatt.
Jó volt, hogy metörténtek, de kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő
Született egy fiam :)
14 ország bejárása (ebből 12 európán kívüli)
Anyagilag küzdelmes, de az akaratom sikerült keresztülvinni.
Néha kedvtelem, néha jó, de eseménydús év.
Volt jobb is, gondtalanabb is, de egész jó év volt.
Nekem jó volt.
Költöztünk, sokan nem örülnek neki, én örültem, mert jobb, kb. mindenhez közeli helyre költöztünk.
A középiskolába jól beilleszkedtem, nagyon örülök neki, hogy egy ilyen jó osztályközösség tagja lehetek, örülök, hogy a (szakmai) tanárok nagy része jófej. Nagyon értékelem a jó közösséget, mert a nehéz helyzetekben, időszakokban bizony erősen tudják tartani a lelket bennem, és bizony sokkal nagyobb a kedvem is iskolába járni :D
Megváltoztam, szerencsére pozitív irányba. Sokkal nyitottabb vagyok.
(Szakgimis 10.-es osztályos fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!