Modell szépségű az anyám, apám meg jóképű-magas. Hogyan lettem ronda és alacsony?
Anyámra nyomokban hasonlítok. Apám elhagyott minket, aztán még apasági vizsgálatom is volt mert nem akart gyerektartást fizetni. Az ő gyerekük vagyok, ez 100%. Anyámtól a mai napig minden férfi elájul, minden nő azt mondja nekem milyen szép anyukád van. Apám meg a nők kedvence a mai napig, legendák keringenek róla a városban, most is egy 24 éves egyetemista magas, szőke, gyönyörű csaja van. Hogy fordulhat elő, hogy ennyire távol estem a fától? Bátyám egy az egyben az apánk, magas-jóképű, vizilabdázott, állítása szerint több száz nővel volt együtt. De olyanokkal is akiket én max instán látok. El is hiszem mert még haza is csak úgy hurcolta a csajokat, én meg irigykedve hallgathattam a “műsort”.
Ehhez képest én 26 évesen egy nővel voltam, az is a legjobb barátom volt, aki részegen szánalomból feküdt le velem. Utólag meg is kellett esküdnöm hogy nem mondom el senkinek, persze aztán a barátságnak is véget vetett.
Van rajtam kívül ilyen, aki ennyire ronda lett és maga körül meg látja a szép embereket a családban? Hogy lehet ezt feldolgozni? Még a saját anyám is meg szokta mondani, ahogy ő fogalmaz “nem vagy egy george clooney, de sok jó tulajdonságod van”. Ezt ilyen szánakozva szokta mondani. Bátyám meg olyan idióta, hogy szánalomból “be akar fizetni” mindig, de azt elutasítom, nem jön be az ilyesmi.
Apám 192 cm, anyám 180 cm, bátyám 188 cm, én 170 cm. Koraszülött voltam, 7 hónaposan születtem meg. 14-18 éves korom között evési nehézségeim voltak, alig ettem amikor a legtöbb tápanyag kellett volna. Szerintem ez is lehet az oka.
Elég rossz érzés amikor állandóan örökbefogadottnak hisznek.

Azon gondolkodom, hogy miért irigyled őket? Anyád lehet, hogy modell szépségű, de felcsinálta egy jöttment, még úgy kellett bizonyítania, hogy attól az idegentől van a gyereke.
Biológiai apádnak arra van öreg fejjel szüksége, hogy látszatkapcsolatban legyen egy 24 évessel.
Bátyádnak semmi tartós kapcsolata, helyette több száz potenciális alkalom nemi betegségre, mert biztos vagyok benne, hogy nem komoly, értelmes lányokat húzott meg.
Itt senkinek se tartása, se erkölcse, se semmilye és te ezeket a nyomorékokat irigyled. Te tudod.

Mikor nyitnak már ki egyesek biológia könyvet? (nem a kérdezőre értem)
A genetika nem azt jelenti, hogy a szüleidtől örökölsz mindent. Hanem lehet, hogy a fogaid a dédnagyapádé, a magasságod az üknagyapádé, a kislábujjad az anyai dédnagyidé... stb.
Egyébként jó nagy szemét havercsajod lehetett, ha véget vetett a barátságnak. Mármint "igazi barát" volt akkor.

Genetika.
Kosztolányi Dezső: Parcsirta. Könyvben, filmen is klasszis.
Szerintem a problémáid oka a két nárcisztikus szülőd, aki magával és a saját szépségével van megzavarodva, nem azzal, hogy elfogadjon téged olyannak, amilyennek Istentől kaptak, és felneveljelenek tisztességgel.
Hogy lehet feldolgozni? Úgy, mint minden baj: pszichiéáter és pszichológus segítségével. Ha apád és anyád modellszépségű és úszik a pénzben, akkor nincs gond.

"Az evolúció az a folyamat, amelyben a biológiai populációk örökölhető tulajdonságai megváltoznak a generációk egymást követő során át."
Nem tehetsz róla

Végül csak megválaszoltad a kérdésedet... 😃
A középkori átlagmagasság pontosan a csecsemőkori betegségek-rendellenességek, és magzatkori-gyermekkori alultápláltság miatt volt akár 15-20 centivel is alacsonyabb a mainál, és nem a gének miatt.
Szóbal ha a fiaddal egészségügyileg rendben lesz minden, akkor neki egy genetikailag 185-190 centis apja lesz. A te magasságodat tehát a rendellenes születésed, és aztán a rossz emésztésed törte le,ahoby azt mondod is.
Szomorú persze, de ezzel együtt kell élned. Azért a női átlagmagasság 164-5 centi nálunk, szóval a többségnél magasabb vagy így is, ami a többségnek megfelel.
Önbizalmat kell szerezned, és meg kell tanulnod jobban kommunikálni. Így lehetsz vonzóbb.

Teljes mértékben meg tudlak érteni. Ugye 26 éves vagy. Nem tudom, mennyire közeli a kapcsolatod a szüleiddel, a testvéreddel, de azt lehet érezni a szavaidból, nem tesz jót a lelki világodnak az ő jelenlétük, engem is frusztrálna, ha ezt látnám nap mint nap, hogy ők külsőleg milyen szép emberek, én meg így kilógok a sorból. Gondolom van munkád, ha sikerül, próbálj spórolni magadnak és kezdj egy új életet máshol. Én a helyedben ezt tenném, elköltöznék onnan, amilyen gyorsan csak lehet és ha szereted őket, tartsd velük a kapcsolatot, de szerintem, sok önbizalmat adna egy önálló élet nélkülük.
Annyit még hozzá tennék, hogy én is 171 cm vagyok és valóban én sem tudok megemlíteni sok csajozós történetet. De egy valamit megfogadtam évekkel ezelőtt: az önbizalmamat senki miatt nem fogom feladni. Szoktam edzeni, járok dobolni, 7végente haverokkal összefutok, nézek sorozatokat és nem egyszer eszembe jutott, ha az ember igyekszik lazán felfogni, hogy most épp nincs párja, rájön, nem is olyan rossz az egyedüllét. A munkád után azt csinálhatsz, amit szeretnél és nincs semmire és senkire felelősséged. Megvannak a baromi jó oldalai az egyedüllétnek. Használd ezt ki, DE ha lesz esélyed (márpedig tuti lesz az életben) egy lánynál, próbálkozz nála, de ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert te így vagy jó, ahogy vagy és akinek nem tetszik, az bekaphatja. Csak bízz magadban, ez a legfontosabb.
Még annyit elmondanék, hogy nem egy olyan srácot ismerek viszont, akik alacsonyak és nagyon szép barátnőjük van és vannak olyan ismerőseim is, akik magasak, de sehogy nem jön nekik össze már sok év óta. Tehát valóban nem minden a magasság, a többin meg azért tudsz változtatni a külsődön. Úgyhogy fel a fejjel és szívből kívánom, hogy legyen Boldog az Új Éved! ;)

Pusztán a magasságodon még nem múlik. Én 192 cm vagyok férfiként, és nem döglenek utánam a nők. Hiába, a csajozásnak nincsen algoritmusa...
Ne add fel, sajnos próbálkozni kell. Akiknek meg külsőre mindenük megvan, azoknál sokszor a külsőségekbe szeretnek bele mások, így ha hasonlót találnak, könnyebben is dobják el őket. Nem a szüleidre és a bátyádra értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!