Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok többségét zavarja...

A lányok többségét zavarja az, hogy egy férfi megnézi őket? Vagy inkább örülnek neki, hogy ez visszaigazolás arra hogy jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Nem ilyen "beszólogatós" történetekre gondolok, hanem szimplán arra, mikor egy férfi kitartóan néz vagy többször visszapillant ugyanarra a hölgyre. De nem szól semmit és nem is az jön le az arcáról (még ha adott esetben erre is gondol) hogy mit tenne a nővel. Nem is úgy nézi hogy közben nevet vagy megjegyzést tesz a haverjának. Csak egyszerűen őt nézi.

Rendben, helyzetfüggő ez is. De inkább zavaró vagy nem?

2019. dec. 30. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

"Vagy szerinted Henry Cavill-től vagy Chris Hemsworth-től zokon vennék? " Ez nem unalmas? Miközben pont ti átlagosoztok/átlagon aluliztok le gyönyörű lányokat, nőket?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

De a nők a felszínesek. Aham.

2019. dec. 30. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
14:43...látom valakinek nagyon a lelkébe tapostam. Neked gondolom ronda nő sem jut azért vagy ilyen frusztrált.
2019. dec. 30. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell nekem még szép nő sem, mert magam vagyok nő (nem állítom, hogy szép, mert egyrészt úgyis pattognál, másrészt ez szubjektív).

És igen, meg mertem jegyezni, hogy milyen undorítóan beszélsz emberekről, miközben te magad vagy egy nagy nulla (és ezt a saját kezeddel írtad le, nem én találtam ki ismeretlenül). Inkább ne sértegess itt senkit, mert a saját házad táján sem tettél rendet a kommentjeid alapján. De a mások hibáztatása (nőké) a saját kudarcaidért meg a személyeskedés, az nagyon megy, látom.

2019. dec. 30. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Te papolsz arról, hogy beszéljen az ember a másikról, miközben hazudsz és folyamatosan sértegeted, támadod a másikat.

Teszed mindezt azért, mert az egódat sérti egy neked nem tetsző vélemény.

Kezdjük ott, hogy folyamatosan lekezelő, lealacsonyító megjegyzéseket teszel:

"úgyis pattognál"

"te magad vagy egy nagy nulla"

"Ez van, mikor valaki képtelen a saját kategóriában keresgélni"

És hazugságokat írsz le, amiket nem én írtam, hiszen nem hibáztattam senkit.

"rinyál, hogy jaj, a bombanők elhajtják"

"mások hibáztatása (nőké) a saját kudarcaidért az nagyon megy"

Holott én csak kifejtettem, hogy megértem ha én mint férfi nem tetszem egy nőnek, mert nekem is vannak olyan nők akik nem tetszenek. És kifejtettem, mi az amit látok, tapasztalok.

Személyeskedésről meg ne is beszéljünk, hiszen pont te vagy az, akinél elgurult a gyógyszer és írtál egy támadó jellegű "most jól a földbe taposlak" típusú választ.

Ezek után vicces olyanokat írnod, hogy "undorítóan beszélsz emberekről" "Inkább ne sértegess itt senkit", miközben te magad pont ezzel a céllal írtad a válaszod.

2019. dec. 30. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

Sértegetlek, lekezellek?

Persze. Mivel te voltál az, aki odalökte, hogy “kifejezetten csúnya bányarém nyomul”. Ez mi, ha nem földbe taposó, lealacsonyító szöveg? De éppenséggel a “szerencsétlen otthon matyizó incel” is az.

Szidod a női nemet, hogy milyen gorombák a pasikkal, miközben te ilyen megjegyzéseket teszel azokra a nőkre, akik nem nyertek a genetikai lottón, de közeledni mertek hozzád. Nem érzed gáznak, hogy pont ugyanazt csinálod, mint amivel mások okoznak neked rosszat?

A saját kategórián meg lehet megsértődni, de attól még létező jelenség. Én sem vagyok szupermodell, ergo nem is az adonisz pasikat üldözöm.

2019. dec. 30. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:
6%

"Sértegetlek, lekezellek?"

Egyértelműen.

"Mivel te voltál az, aki odalökte, hogy “kifejezetten csúnya bányarém nyomul”."

Arról nem tehetek, hogy magadra vetted.

"Szidod a női nemet"

Nem szidom a női nemet, de ettől még vannak csúnyák... :D

"Nem érzed gáznak, hogy pont ugyanazt csinálod, mint amivel mások okoznak neked rosszat?"

Fordítsunk a kérdésen. Ha valakit egyáltalán nem tartok vonzónak, nem akarok kapcsolatba kerülni vele, nem akarom megismerni, nem vonz a társasága, akkor mit kellene tennem? Hazudhatunk magunknak, ettől még vannak nem vonzó emberek. Egyszerűen vannak olyanok akikre ránézel és az első gondolatod az, hogy "Jézus atya úr isten" és nem a jó értelemben. Elfogadom, hogy valakinek meg pont én tartozom ebbe a kategóriába.

De elvonatkoztatva a nemektől, akár férfi akár nő, mindenki "szelektál" mindenkinek akár csak egy megnézésről, akár párkapcsolatról, akár barátságról van szó. És ahogy te magad is kategóriákat állítasz, úgy mások is, és akárhogy nézzük, jobban esik a bók egy "magasabb" kategóriájú egyéntől mint egy "alacsonyabb" kategóriájútól.

2019. dec. 30. 20:40
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
100%
2# Engem speciel nem zavar hogy sok nő megnéz ez egy kellemes visszaigazolás arra hogy nem nézek ki annyira szarul és talán jól csinálom a dolgaimat és ezt úgy mondom hogy volt egyszer hogy 3 csaj kocsival jött utánam persze én férfi vagyok egy nőnél ez para lenne de engem nem zavar hidd el az jobban zavarna téged ha a kutya sem nézne rád és neked kéne a férfiak után menni. 40f
2020. jan. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!