""- nem hisszük azt, hogy le vagyunk maradva mindenkitől, mivel nem bújjuk folyton az instát meg a többit"
Ennek mi értelme? Nem az Instagram meg miegymás miatt van lemaradva Magyarország köbö 20 évvel. :D Jó reggelt! :D"
:D
Hol írtam, hogy amiatt van lemaradva? (Vagy hogy egyáltalán le van maradva?)
Arról van szó, hogy aki az instán meg hasonlókon lóg, az szokta úgy érezni, hogy le van maradva, mégpedig amiatt, amiket ott lát. De mivel mi nem vagyunk úgy rácuppanva, mi nem érezzük úgy, hogy le vagyunk maradva, így aztán nem is félünk. Jó reggelt! :D
11
Nem tudom, hogy annak, hogy valaki látja, hogy le van maradva, mi köze az Instához és a Face-hez?
Én például 28 évesen még tanulok (munka mellett), a tartalékom évek óta fogy, szingli vagyok és lényegében semmi lényeges élményt nem éltem még meg.
Van, aki le van maradva, ezt inkább be kell látni (akkor lehet feldolgozni, mert fel kell és megoldást találni). Ha hurráoptimista módon legyintünk rá, a megoldás se jön.
Amúgy sokak számára nem volt alaptalan a 2020-tól való félelem.
A válaszok többsége pedig szokás szerint hurráoptimista, rózsaszín ködöt nyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!