- nem hisszük azt, hogy le vagyunk maradva mindenkitől, mivel nem bújjuk folyton az instát meg a többit
2019. dec. 30. 11:23
4/12 anonim válasza:
Igen én is, és igen, mert bizonytalan a jövő.
Egyébként a páros évek rosszat hoznak a családra és 2018 túl nyugodt volt.
Apum egészségi állapota elég rossz és a koromhoz képest az enyém is.
Lassan elfogy az összes tartalék pénzem.
Van bennem félelem. :P
2019. dec. 30. 11:27
5/12 anonim válasza:
"- nem hisszük azt, hogy le vagyunk maradva mindenkitől, mivel nem bújjuk folyton az instát meg a többit"
Ennek mi értelme? Nem az Instagram meg miegymás miatt van lemaradva Magyarország köbö 20 évvel. :D Jó reggelt! :D
Amúgy válaszolva a kérdésre: nem.
2019. dec. 30. 12:58
6/12 anonim válasza:
Félsz? kijött megint egy világ vége 2020ban lévő film? :D
Én nem félek.
Mégis mitől? :)
Új év új lehetőségek
2019. dec. 30. 15:36
7/12 anonim válasza:
Aminek el kell jönnie, az elfog jönni. Tenni ellene csak annyit lehet, hogy figyelünk, teszünk lépéseket, hogy jó irányba alakuljanak a dolgok.
2019. dec. 30. 17:08
8/12 anonim válasza:
Nem félek. Várom a nagy lehetőséget. És elkezdek tenni is érte. Diplomám megvan, az állás még nincs hozzá. Úgyhogy levelezőn csinálok egy jó szakirányú továbbképzést, amivel akár nagy céghrz, akár egyéni vállalkkzóként, akár a családi vállalkozásban (ez utóbbit sajnos nagyon nem szeretném a konfliktusok miatt) elhelyezkedhetem. Legrosszabb esetben jövő év végén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!