Hol tartasz az életben, és hány éves vagy?
Köszönöm a válaszokat!
Tisztelt #7-es válaszoló! Kérem írja le az életkorát!
Tisztelt #9-es válaszoló! Ha szeretné, írja meg, hogy miféle vállalkozást alapított, mivel foglalkozik.
Tisztelt #10-es válaszoló! Kérem írja le jelenlegi életkorát!
Tisztelt #11-es válaszoló! Árulja el a titkát!
6# Szerintem egy szakmailag jó (tényleg jó!) coach-ot keress! Ő segít célt kitűzni és feldolgozni a múlt eseményeit irányított beszélgetésekkel anélkül, hogy véleményt formálna. Szerintem sokkal többet tud segíteni olykor, mint egy fehér köpenyes. És nyilvánvalóan nem két alkalom alatt, hiszen biztosan sok a törés benned.
Én azt gondolom maximálisan elégedett lehetek az életemmel. Van egy párom, lassan férjem, 29 éves vagyok, január végén védem a 3. diplomámat, amiből kettőt már önerőből csináltam munka mellett. Jó munkahelyem van, átlag feletti juttatási csomaggal, a saját lakásunkban élünk, ami ugyan hitellel terhelt, de nem vág földhöz anyagilag. A párom is műszaki területen dolgozik, kényelmesen megvagyunk.
A 10 éves terv egy autó, két gyerek és egy családi ház. Sikerülni fog, mert meggyőződésem, hogy menni fog, hiszek magunkban. :) Ugyanakkor rémisztő is ez a csomag így egyben, hiszen rengeteg változást jelent ez, mind magánélet, mind karrier szempontjából. Gyakorlatilag minden felborul, amiért eddig küzdöttünk, de igyekszünk úgy kezelni, hogy ez többé tesz majd minket és nem kevesebbé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!