Első benyomás? (kifejem)
Figyelt kérdés
Egy közös ismerős bemutatott valakit nekem, akiről már beszélt nekem előtte többször, és rólam is beszélt többször az illetőnek.
Miután megvolt a kézfogás, és elmondta ő is a nevét, és én is a nevemet, ezt fűzte hozzá az illető:
"-Gondoltam."
Ez alapján mi róla az első benyomásotok?
#társaság #ismerkedés #idegen #magány #egyedül #egyedüllét #kapcsolat #ismeretlen #bemutatkozás #első benyomás
2019. dec. 29. 16:03
11/12 anonim válasza:
Igen a fele válasz az enyém, mivel segìteni próbáltam kedvesen. Először értelmi fogyatékosnak gondoltalak de aztán rájöttem hogy mindig az első megérzés a helyes mert tényleg az vagy. Semmitérő kérdésre milyen választ vársz? Ez téged minősít. Tudom hogy azért vergödsz itt hogy kapj egy kis figyelmet. Sajnálnálak ha nem lennél egy flegma böszme köcsög szar
12/12 anonim válasza:
Azt hogy nem nagyon érdekled és nincs kedve jópofizni, csak a másik ember miatt ment bele hogy találkozzon veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!