Miért félnek az emberek visszaigazolni?
Figyelt kérdés
Ha bárkit bejeölök a facebookon, akkor a legtöbb esetben nem igazolnak vissza. Miért félnek az emberek az ismerkedéstől?2019. dec. 27. 16:15
11/22 anonim válasza:
Nem félek az ismerkedéstől, ha az a megfelelő módon történik. A facebookon több, mint húsz ember "lóg" akiket nem igazoltam vissza. Mert nem ismerem és arra az oldalra nem ismerkedni járok fel, nem akarom, hogy idegenek belelássanak a dolgaimba. A profil fotómon és a borítóképemen kívülállóknak más nem látható.
12/22 anonim válasza:
Nem félnek, szimplán nem kíváncsiak rád.
A Facebook pedig nem ismerkedő oldal.
13/22 anonim válasza:
Nem félnek, hanem jó az ízlésük.
:)
14/22 anonim válasza:
Mert a Facebook nem erre való. Én azért sem jelölök vissza ismeretleneket, mert ismeretlenek elől el van rejtve a lehető legtöbb információ rólam, így csak azt jelölöm vissza, akivel már találkoztam vagy legalább, ha interneten keresztül is, de beszélgettem vele. Ha akarsz valamit, akkor jelölés mellé küldj egy üzenetet is, ha valakinek megtetszel, akkor válaszolni fognak.
15/22 anonim válasza:
Egyem a szívedet, nem félnek, csak nem jössz be nekik!
Ránéznek a fényképedre, talán még az oldaladra is bemennek és amit ott látnak az nem kell nekik. Ilyen egyszerű!
16/22 anonim válasza:
Csak egy i.diota akar fb-on ismerkedni vad idegen emberekkel, ilyeneknek nem igazolok vissza. Csak olyannak, akit ismerek és tartani akarom vele a kapcsolatot
17/22 anonim válasza:
ėn azt is röhejesnek találom amikor valakivel 2 szót beszéltem, de már ismerősnek jelöl..
18/22 anonim válasza:
Lány tesóim mutatták hogy már 600+ ismeretlen felkérésük van hozzád hasonlóktól. Minek fogadják el? Vagy bárki más? Az ismerkedés meg itt kifullad hogy "szia mizu gyönyörüség nagyon teccessz, olyan ismerős vagy" meg hasonló gagyi dumák.
19/22 anonim válasza:
Gondolom a GDPR, személyiségi jogok, a mostanában a hírekben menő visszaélések miatt nem kedvelik ezt a fajta "közeledést".
20/22 anonim válasza:
Én egyszer már ráfáztam egy ilyennel. Azóta levettem a profilképemet és csak azt jelölöm vissza akit tényleg ismerek, kell a francnak még egy ilyen herce-hurca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!