Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen embereket irigyeltek?

Milyen embereket irigyeltek?

Figyelt kérdés

Felmérést végzek.

Mi számít nektek az életben a teljesítmény terén? Szerintetek mitől lesz valaki győztes, vagy vesztes?

Örülnék ha a válaszaitokban ez is megfogalmazására találna.

Köszi előre is!

2019. dec. 27. 03:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Néha elpattan az agyam, és olyankor irigykedek. Igazából az bánt amikor tudom hogy valaki olyasmit szerez meg, mondjuk egy lehetőséget amiért semmivel se tett többet mint a többiek. Csak jól helyezkedik. De csak arra szoktam aki ténlyeg ilyen. Pl. Egy munkahely, vagy ösztöndíj..A is és B is teszi a dolgát rendesen. Jól dolgozik mindkettő. Tapasztalat.kb ugyanannyi. De A az egyik főnök barátnője, B nem..na ki megy tanulmány útra? Ulyenkor fel.. igen. Tudom hogy a masik sem a semmire kapja, de semmikepp nem jobb a másik jelöltnél.( tudom, mert belelátok a munkájukba)
2019. dec. 27. 21:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Á, szóval az igazságtalanság zavaró, a válaszok többségéből ezt hámoztam ki.

Sajnálom 6-os... Szerintem eljön a te időd is. Hiszem, hogy nagyobb poklok után jön a legnagyobb béke, ez az élet rendje.

2019. dec. 28. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!