Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki metál zenét hallgat és...

Aki metál zenét hallgat és folyamatosan cigizik, az valójában nem is szeret élni és nem is akar sokáig?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem törődik az egészségével. Ennek mi az oka?
2019. dec. 26. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon dohányzás mellett jobban bírja az oxigén hiányos környezetet a szervezet. Ez főleg a füstmérgezés és co mérgezés során jelent előnyt, ugyanis átlagnál tovább bírják. Aki író asztal mögött szolgál és sosem volt ilyen helyzetben, annak nincs előnye, sőt hátránya is van, mert a fizikai teljesítményt csökkenti. De a lepontozást külön köszönöm.
2019. dec. 26. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
A tobbseg nem író asztal mögött szolgál, és a dohányosok semmivel se bírják tovább a terhelest a nem dohanyosokkal szemben.
2019. dec. 27. 04:52
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

Ahogy gondolod.

Agree to disagree

2019. dec. 27. 07:54
 14/15 anonim ***** válasza:
38%

Ez a két dolog mióta függ össze?!

Aki metált hallgat, az szerinted csakis láncdohányos lehet? Vagy aki dohányzik, annak kötelezően metált kell hallgatnia? 😶😂😷

Metálos nőszemély vagyok. És hivatalosan is “dohányszűz”. Soha életemben nem szívtam semmit még kipróbálás szinten sem huszonéves létemre, nem mellesleg nincs semmilyen káros szenvedélyem, - ja, és élni sem utálok. 😅

A metál egy zseniális és értékes zenei műfaj. Sokkal értékelhetőbb, mint a semmitmondó, egy kaptafa gumizenék, amikre a sok gondolkodásképtelen, egyéni értékrenddel nem rendelkező tucatribizli ropja.

Az én kedvenc előadóimnak igényesen kidolgozott zenei témáik vannak. Olyan fúgákat, zenei szerkezeteket találnak ki, hogy a legtávolabbról sem nevezném “könnyűzenének”, - legalább akkora agymunka kell az ilyen művek megalkotásához, mintha az illető klasszikus zeneszerzőként dolgozna. Persze, most leginkább az olyan fajta, tényleg minőségi metálról beszélek, amit én hallgatok.

A szövegezés, a rímel sem a szokásos klisés “I love you”, “you can do it”, “I wanna f*ck you” sémákra épül, általában sokkal komolyabb és súlyosabb témákról szólnak, - és a “súlyosabb” alatt nem feltétlenül durva, negatív vagy vulgáris dolgokat értek, hanem értékesebb, választékosabb mondanivalót és tanulságot, mint a futószalagon gyártott tinglitangli divatzenék.

Ha gótikusabb/melankolikusabb a téma, - ami általában mindig kifinomult igényességgel van megírva, - akkor is pozitív üzenete van, mindig lehet belőle tanulni. És pont nem arra épít, hogy “utálj élni”, hanem pont arra, hogy akkor is próbáld szépnek látni az életet, ha látszólag minden összeomlott benne.

És hogy jön a metál az egészséghez? A hallgatásától elrákosodik a dobhártyám? 😂 Megnyugtatlak, hogy amíg normális hangerővel hallgatja bárki, nincs egészségügyi kockázata. Mentálisan pedig inkább segít, mint árt. Háná Montáná Cyruska még mindig ártalmasabb a fiatal kistinik mentális egészségére, aki azt a példát állítja eléjük, hogy másszanak minél előbb minél több pasi ölébe, drogozzanak, cigizzenek, smároljanak minél előbb vadidegenekkel.

2019. dec. 28. 19:39
 15/15 anonim válasza:
84%
Barátom, egész nap üvölt nálam a metál muzsika és soha 1 cigit nem szívtam el... Hogy a szrba függ ez a 2 dolog össze ?
2020. febr. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!