Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 164 centi magasság az normális...

164 centi magasság az normális 23 évesen? Fiú vagyok

Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%

#8 vagyok, és tényleg

és én is kb ilyen arcot vágtam, mert ugyebár ez orvosilag elvileg lehetetlen

de mégse teljesen az

de ha úgy vesszük, azt is mondják, hogy az ember 120 évre van alapból tervezve, és ha annál fiatalabban halunk meg, azt csakis az életkörülmények okozzák az életmódunk

2019. dec. 22. 23:53
 12/12 anonim ***** válasza:
85%

#8: Ennél nagyobb ökörséget nem is lehetne olvasni és sok naiv kommentelő még el is hiszi. :D

Csak két szót mondok: epiphysis fuga. Nézz utána mit jelent. Segítek: a csontos végződések egy bizonyos életkorban (22-24) beforrnak és beáll a fix csontozat. Utána hiába sportolsz, eszel, bármit csinálsz nem nősz.

A hülye példáddal, akkor a 170 cm körüli Lionel Messi, a világbajnok motoros Marc Marquez vagy Tom Cruise is simán megnőtt volna 180-ra, hiszem már fiatalon gazdagok, egészségesek voltak.

2019. dec. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!