164 centi magasság az normális 23 évesen? Fiú vagyok
Nem igaz, hogy nem lehet megváltoztatni, TAPASZTALAT!
Ha szeretnél tenni érte, hogy nagyobbra nőj, első körben csináltass az orvosnál egy labort, hormonvizsgálatot, nézesd meg a pajzsmirigyedet, menj el urológushoz, nézess tesztoszteron szintet. Ha szükséges, változtass az étrendeden (kevesebb szénhidrát, kevesebb pékáru, semmi vörös hús és sok rost) és válts életmódot, fontos hogy kipihentebben, lazábban élhess, stressz, idegesség nélkül. És sportolj. Tudom, hogy mindez a pénzkeresés mellett nehezen kivitelezhető, de el kell döntened, mi a fontosabb.
Velem ez történt, és nálad jónéhány idősebben, ugyanilyen testmagassággal újra beindultak a növekedési hormonjaim, amiket fiatalon blokkolt a stressz, meg a helytelen életmód. És elkezdtem nőni, egyelőre 1-2 centit, de lehet, hogy ez tovább folytatódik még. Pedig harmincas éveimben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!