Ti mégis mit gondoltok azokról a nőkről, akik hozzámennek egy gazdag férfihoz a pénze miatt?
Mivel az ilyen férfiak szintén nem tiszta szerelemből házasodnak, hanem státuszszimbólumot akarnak maguk mellé, ezért úgy gondolom, hogy nincs semmi gond ezzel.
Vagy ha feltétlenül elemezni akarjuk a jelenséget, akkor elemezzük mindkét oldalról.
Egyrészből nem túl szép dolog, nem így kellene működnie szerintem, tehát egyrészről negatív véleményem van.
Másrészt, ha belegondolok, hogy mennyivel könnyebb és kényelmesebb nekik, irígy is vagyok.
Naivak vagytok, mivel az összes nő a pasik pénzére hajt.
Csak a prosti és a feleség között van egy óriási különbség.
Ugyanis a ribi az már az elején közli, hogy mennyibe is kerülnek majd a szolgálatai.
Míg a feleségnek az ügyvédje közli majd veletek -a váláskor-, hogy mennyibe is kerültek a szolgálatai
Én megértem őket.
A biztonságnál semmi sem fontosabb.
A nagy lila köd amúgy is elmúlik minden kapcsolatban,hol előbb hol később.
Ahol nincs anyagi biztonság ott pedig idővel a terhek alatt csak viták lesznek,aminek a vége a válás.
Ha valaki jólétet biztosítana nekem,nem érdekelne semmi más.
Ettől még lehet szeretni a másikat,mint ember.
A szerelem múlandó.
És aki jó helyre született,megvan mindene,a legtöbb amit adhat,ha ezt megosztja veled,nem pedig a szerelmet.
Ő dolga. Csinálja. A Túlélés = Élet Ösztön.
Ha egy gazdag férfibe bele tud szeretni és a gazdag férfi nem csak el tudja viselni, hanem szívesen él a nővel, mert a nő minden napját szebbé teszi, akkor örülök nekik! Ritka az olyan házasság, ahol (tök mindegy, hogy érdekkel, vagy érdek nélkül, de) hosszú távon kitartanak egymás mellett a felek és nem kapcsolaton belüli erőszak tartja őket egyben.
Sok boldogságot! Erőt és egészséget!
11:37
Látom nagyon megviselt, hogy magadra ismertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!