Vonzónak találjátok, mikor egy lány/nő rendszeresen könyveket olvas?
Elsősorban inkább a fiúkhoz irányulna ez a kérdés, de természetesen a lányok véleménye is ugyanolyan értékes számomra a témában 🙂
Szóval vonzó sajátosság egy nőben az, ha mondjuk a kedvenc elfoglaltsága a könyv olvasás?🤗
Akár vonzóbb és attraktívabb, mint egy tökéletes alak?
Nagyon Köszönök előre is minden komoly és őszinte választ!
17/L
#6: Sajnos ez ma is fennálló probléma, hogy a kötelező olvasás megutáltatja a diákokkal a könyvek olvasását. Mindenesetre örülök, hogy mára már ez megváltozott nálad :) és természetes, hogy attól nem fog megtetszeni senkinek egy nő, csak mert olvas, ilyenre nem is céloztam. 😊
#7: Hogy egy hobby hogy lehet vonzó egyes személyeknél? Egyszerű ez nálam.
Tételezzük fel, egy nő hobbija a motorozás. Melyik férfi ne találná ezt szexynek? :)
Egyébként itt hatalmas félreértés történt, ha arra gondoltál, hogy közvetlen magamra céloztam a testalkatos résszel. Messze állok az igénytelen alkattól, sőt.. :) így csupán csak a kíváncsiságból fakadt a kérdés.
#9: "Az intelligencia szexy"
Köszönöm!! :) Ez a mottóm, szóval örülök, hogy gondolja még más is így. :)
És magától értetődő, hogy az embernek nem szabad elhanyagolnia magát! Erről szó sincs, nem is gondoltam ilyenre. :) ;)
sokat olvasok, szóval igen, nekem nagyon is vonzó, általában könnyebben megtalálom a közös hangot az ilyen lányokkal, akkor is, ha nem éppen hasonló könyveket olvasunk. plusz úgy tapasztaltam, hogy az olvasottság és egy-egy könyvben való elmélyülés képessége sok más pozitív tulajdonságot is von maga után.
na meg kevés jobb dolog van annál, amikor ráérzésből ajánlom az egyik kedvenc írómat (vagy költőmet) valakinek, bejön a megérzés, az illető megszereti az adott írót, és nekem áradozik róla. :)
mondanék neked is valakit, de így, hogy semmit sem tudok az olvasási szokásaidról, nem akarok a vakvilágba lövöldözni.
24F
Számomra sokkal vonzóbb ha egy lány olvas és viszonylag művelt.
Sőt, ha műveltebb nálam vagy megfelelően értelmes beszélgetőpartner, a testi adottságait nem venném figyelembe.
Egy könyv a kézben csak egy dolog.
IQ, EQ, mentalitás, mihez értés (művészet, alkotás, szakma..stb), viselkedés, kisugárzás, megjelenés...stb
na meg persze arc, alkat, stílus.
Nagyon sok tényezöből tevődik össze egy igaz vonzalom.
Kortól és nemtől függetlenül.
Tudtam, hogy lesz egy "sokat olvasok, de azért sem kezdem nagybetűvel a mondatokat" ember.
A cuncimókus meg ilyet vigyorog, "Nálam inkább hátrány, mert amíg olvas, addig sem edz."
Miért, szerinted amennyi szabadideje van, azt mind edzenie kellene?
12,13,14#:
Nagyon nagyon köszönöm nektek!! Aranyat ért a válaszotok! 😊 Szebb lett tőlük az estém.
És 14#: Abszolút az utolsó betűig egy véleményen vagyok veled!! :) IQ, de kiváltképp az EQ és műveltség illetve még a viselkedés irdatlanul fontosak, teljes mértékben így van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!