A biztonsági őröknek nem rossz érzés állandóan gyanakodni? Tehát hogy feltételezniük kell emberekről a rosszat, ami vagy bejön vagy nem, és így nehezebben tudnak jó kapcsolatban lenni az emberekkel.
14: nem vagyok munkanélküli. Vállalkozó vagyok, s gyakran megesik, hogy éppen nincs munkám. A vicc a dologban, hogy gyakran akkor is keresek. Abus ilyenkor unalmas, de legalább jól keresek nem pampog körülöttem egy magát fontosnak kérni szerető főnök, aki attól érzi jól magát hogy alkalmazottakat basztat.
Még diák koromban dolgoztam gyárban meg később mielőtt "normális" munkám lett. Míg a főnökség folyamatosan korholta a csóró gyári munkás népet, hogy szarul dolgoznak, újságok cikkei arról írtak, hogy mekkora sikeres van az X amerikai cég gyárának Magyarországon.
Kérdezem én, hogy a kukimba volt olyan nagy sikere, ha a dolgozók szarul dolgoztak?
Válasz: a kommunizmusban nevelkedett főnökök úgy gondolták az a dolguk, hogy cseszegessék a dolgozókat. Ha szükséges ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!