Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel veheti rá egy nő a...

Mivel veheti rá egy nő a párját, arra hogy ülve pisiljen? Eszem megáll. Egyik ismerősöm mesélte. Azt tanácsoltam neki hogy gyorsan álljon a talpára, amíg lehet.

Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Igen :) És éppen ezért figyelek rá, és nem szoktam mellécsurgatni, szóval nem vészes. Amúgy nem várható el egy nőtöl sem, hogy tapasztalatból tudja, :D de ha normálisan a kagylóba céloz az ember, akkor semmi nem lesz pisis, csak a kagyló leöblithető része.

Szóval egy férjet se kell arra kárhoztatni, hogy ülve vizeljen, elég rákényszeriteni a jobb célzásra, mondjuk azzal, hogy ő mossa ki a vécét.

2019. dec. 19. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Az a nő, aki ilyenre ráveszi a párját az egy kislánnyal él egy fedél alatt, de egy ilyen lény, aki inkább a wc-csészébe lógatja a szerszámát, mert arra lusta, hogy a wc ülökét felhajtsa és pontosan célozzon, teljesen jogosan nevel belőle kislányt, mert az.

Jó tanácsot adtál neki, de lehet felesleges volt, ilyen aki széthugyozza a wc-t még egy csecsemő, ülve kell intéznie.

2019. dec. 19. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha rövid a fütyi, közelebb kell állni.

nem kell a WC-ből Balatont csinálni!"

.

Feministák vagytok? - vagy csupán rosszindulatúak?

Milyen alapon merészelitek feltételezni, hogy a férfiak többsége nem talál a kagylóba és ezért mellé pisil?

2019. dec. 20. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ezt valaki olvassa-e majd de leírom.Egyszer véletlenül rányitottam férjemre nagydolog közben (csak a mosást akartam elindítani) épp akkor kezdte volna a dolgot amikor is meghallottam hogy valami csurog a gyors kiiszkolás közben.Megtorpantam.Soha az életemben nem láttam még ülve pisilni férfit a férjemet is 10 év házasság után 😂 3 fiam van mióta tudják hogy hogyan kell a wc-be pisilni kb. 14 hónapos koruk óta azóta csak állva pisilnek szóval én akkor ott megálltam nem érdekelt semmi és megkérdeztem hogy mi a sz.rért pisil úgy ahogy, erre ő azt mondta hogy kulázás közben jobban esik neki,kényelmesebb.Azóta random véletlenül rányitok heti 2× hogy meggyőzödjek arról hogy mi van.Tényleg csak kaksinál csinálja így.Amúgy soha nem kellett pisit takarítanom,az egyik fiamét is csak akkor mikor egy műtét miatt irányíthatatlanná,kiszámíthatatlanná illetve saját akarattal bíróvá vált a fütyije 😂😂😂 mikor tanulták akkor szinte mindent meglocsoltak az udvarban mint a kikutyák kb...de hát gyakorlat teszi a mestert 😉
2020. jan. 7. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!