Más is féltékeny egy kicsit a magabiztos emberekre?
Nem tudom felfogni, hogy hogy lehetnek magabiztosak az emberek. Annyira alacsony az önértékelésem, hogy el se tudom képzelni milyen érzés lehet, de én is szeretnék normális életet élni.:(
Az is furcsa nekem, hogy készíthetnek magukról olyan sok szelfit. Én tükörbe se merek nézni.
Foglalkozz önismerettel, önszerettel! Fejleszd magad.
Minden csak rajtad múlik.
"Minden csak rajtad múlik." - Nem. Ez egy nagyon hülye közhely.
Ha foglalkozol magaddal, adsz magadra és igényes vagy, akkor sem befolyásolod azt, hogy más hogyan ítél meg téged. Ez csak egy dolog a sok közül, de rengeteg olyan dolog van, ahol hiába adsz te bele 100%-ot, a végkimenetel nem csak rajtad fog múlni. Ha már több tényező is közrejátszik, akkor meg egyértelmű, hogy nem állja meg a helyét ez a "Csak rajtad múlik." baromság.
Szokj hozzá a saját fejedhez, keresd az előnyös oldalad és ha valami nem tetszik akkor változtass rajta.
A gyakorlat és tapasztalat hozza az önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!