Professzor Jámuk bebizonyította hogy nőiagy sokkal kisebb férfiagynál. Akkora mint mókusé
2019. dec. 18. 13:39
12/22 anonim válasza:
#15 Akkor már értem miért neveznek itt gyásznak és nyomorultnak. Köszi az infót.
2019. dec. 18. 13:41
13/22 anonim válasza:
Volt egyszer egy NAGYON furcsa esetem. Buszon történt, felszállt valami hárpia és elkezdett magyarázni nekem hogy menjek beljebb (volt férőhely bőven, simán kikerülhetett volna) mondván hogy ő nem engedi hogy férfi őelőtte álljon (komolyan :D). Mikor látta hogy nem mozdulok egy tapottat se, elkezdte felemelni a hangját hogy "nem szeretem az erőszakos férfiakat!" (ekkor esett csak le hogy nem szimplán hibbant a csaj hanem direkt balhét akart csapni). Erre a sofőr erélyesen odaszólt (szerencsémre az első ajtónál történt mindez így a sofőr láthatott mindent) hogy álljon le rögtön mert le lesz szállítva. Erre a nő szó nélkül hátrébb ment és elkezdett valami kisgyerekes anyával jópofizni mintha semmi nem történt volna.
Ha kicsit hátrébb történik mindez ahova a sofőr nem lát (kamera meg ugyebár sehol) akkor ez a banya bármit kitalálhatott volna (pl. hogy tapogattam, bántottam őt stb.)
2019. dec. 18. 13:47
14/22 anonim válasza:
Szivesen 16#, de ne szomorkodj.
2019. dec. 18. 13:50
15/22 anonim válasza:
Példák jók lennének, én feminista vagyok, és legutoljára a helyesírása miatt kötöttem valakibe (nőbe).
2019. dec. 18. 13:55
16/22 anonim válasza:
Nézzd meg a sok értelmiségű lepontozott. Boldog Karácsonyt mindenkinek 😀
2019. dec. 18. 14:03
17/22 anonim válasza:
7. Felkeltem volna, azt úgy megvertem volna hogy egy életre megnyomorodik.
2019. dec. 18. 15:43
18/22 anonim válasza:
Viccelni nem lehet de a sok gyk ninja szájkaratéja az nem gond :D akinek itt nagy a szája az a répáján kívül mást még soha életében nem vert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!