Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még rajtam kívül ilyen...

Van még rajtam kívül ilyen férfiember?

Figyelt kérdés

Rengeteg egész mogyorós tábla csokikat eszem, van hogy napi 2 táblával is, mellette Mars, snickers, sportszelet, vezetés közben jól esik. Múltkor vettem egy doboz celebrations apró csokikat szaloncukor helyett a fára, majdnem elfogyott. Meg egy drágább étcsokiba mártott mogyorós apró csokit szintén a fára, de az is fogyóban. Már nem tudom hogy álljak le az édességről. A nutellát régen kiskanállal ettem, de valahogy megundorodtam tőle és arról teljesen leálltam. Kaja helyett is inkább szívesebben eszem édességet. A cukrom rendben van, bár nagyon édes lehetek.😂

180 centi vagyok, 75 kiló.

Az étkezésem nem mondható jónak, de eddig úgy érzem minden rendben.🙂

2019. dec. 18. 09:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10, nincs potenciazavarom, 30 évesen még korai lenne. Egyébként eszem én húst, halat meg minden egészséges finomságot, de amikor nincs idő másra akkor jó a csoki.
2019. dec. 18. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Lol mintha ennyi szar mellett amit összeszel számítana, hogy iszol-e cukros üdítőt vagy sem
2019. dec. 18. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Gyors az anyagcseréd.

Esetleg nincs pajzsmirigy problémád? Akkor is szokott ilyesmi lenni.

Próbáld meg mérsékelni ezt az édesség kajálást mert ha hajlamos vagy rá előbb utóbb 2es típusú cukros lesz.

2019. dec. 18. 22:03
 14/19 A kérdező kommentje:
#13, nem hiszem hogy lenne pajzsmirigy betegségem, nagyon egészséges vagyok.
2019. dec. 18. 22:06
 15/19 anonim ***** válasza:
# 14 nehogy azt hidd simán lehet
2019. dec. 18. 22:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs, makk egészséges vagyok.
2019. dec. 19. 07:14
 17/19 anonim ***** válasza:

# 16 Nem akarok kötözködni elhiszem hogy semmi panaszod sincsen de az elmúlt évben-félévben voltál pajzsmirigy vizsgálaton ?

Amúgy ha rendes étel helyett csak csokizol nasizol hogy bírod a fizikai megterhelést ?! (nem a vezetés nem az)

2019. dec. 19. 12:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Eszem rendes ételt, húsokat, halat, de van hogy sokat jövök megyek, vezetek és nincs időm semmire. Ilyenkor szoktam útközben ilyeneket enni. Pajzsmirigy vizsgálatra minek kellene mennem? Nem nő vagyok...
2019. dec. 19. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:

"Kaja helyett is inkább szívesebben eszem édességet"

Akkor most hogy is van ez kérdező ?

A férfiaknak is van pajzsmirigyük nem értem miért írod hogy nem vagy nő....

De nekem mind1 hogy elmész vagy se :D

Úgy tudsz könnyen leszokni az édességekről ha keresel valami egészséges sani alternatívát pl olajos magvak...boltban ugyan úgy megtudod venni magaddal viszed vezetés közben bekapkodod.

2019. dec. 19. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!