Van még rajtam kívül ilyen férfiember?
Rengeteg egész mogyorós tábla csokikat eszem, van hogy napi 2 táblával is, mellette Mars, snickers, sportszelet, vezetés közben jól esik. Múltkor vettem egy doboz celebrations apró csokikat szaloncukor helyett a fára, majdnem elfogyott. Meg egy drágább étcsokiba mártott mogyorós apró csokit szintén a fára, de az is fogyóban. Már nem tudom hogy álljak le az édességről. A nutellát régen kiskanállal ettem, de valahogy megundorodtam tőle és arról teljesen leálltam. Kaja helyett is inkább szívesebben eszem édességet. A cukrom rendben van, bár nagyon édes lehetek.😂
180 centi vagyok, 75 kiló.
Az étkezésem nem mondható jónak, de eddig úgy érzem minden rendben.🙂
Gyors az anyagcseréd.
Esetleg nincs pajzsmirigy problémád? Akkor is szokott ilyesmi lenni.
Próbáld meg mérsékelni ezt az édesség kajálást mert ha hajlamos vagy rá előbb utóbb 2es típusú cukros lesz.
# 16 Nem akarok kötözködni elhiszem hogy semmi panaszod sincsen de az elmúlt évben-félévben voltál pajzsmirigy vizsgálaton ?
Amúgy ha rendes étel helyett csak csokizol nasizol hogy bírod a fizikai megterhelést ?! (nem a vezetés nem az)
"Kaja helyett is inkább szívesebben eszem édességet"
Akkor most hogy is van ez kérdező ?
A férfiaknak is van pajzsmirigyük nem értem miért írod hogy nem vagy nő....
De nekem mind1 hogy elmész vagy se :D
Úgy tudsz könnyen leszokni az édességekről ha keresel valami egészséges sani alternatívát pl olajos magvak...boltban ugyan úgy megtudod venni magaddal viszed vezetés közben bekapkodod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!