Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő miért van rossz vélemén...

Sok nő miért van rossz véleménnyel azokról a nőkről, akik a youtube-on fehérneműket próbálgatnak?

Figyelt kérdés
Rendszerint barátságos, mosolygós, jó alakú nőkről van szó. De számos másik nő nem nézi jó szemmel őket. Lehet most azt mondani, hogy mutogatják magukat de... Nem lehet, hogy irigykednek rájuk?
2019. dec. 16. 08:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Viszok Furzsi videóiról mit gondolsz? Amennyire tudom, ő nem mutogatja magát, de elég népszerű. Ő jó tartalmat készít?

2019. dec. 16. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem nézem Viszkok Fruzsit, úgyhogy nem fogom véleményezni.
2019. dec. 16. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

3-as vagyok. Irigykedem persze, hisz jobb testük van. De ez nem az a fajta irigykedés mikor minden átkot szór az ember a másikra meg köpköd, hanem egyszerűen van szemem, és reálisan látom, miközben magamban megjegyzem hogy hű az anyját de jó lenne így kinézni.

Ja, és de. Már egy éve rajta vagyok a projecten. Teszek érte. Nem csak a szám jár. Fogytam, szedtem fel izmot. Ami látszik is. (Ikerszülés után vagyok) (De bőven nem értem az utam végére)

Attól hogy én bevallom az őszintét nem kell lepontozni. Vagy hát ha akarsz hajrá, csak mondom. :D

2019. dec. 16. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!