Lányok! Mik a rossz és mik a jó tulajdonságaitok?
Jó (szerintem és mások szerint):
- magabiztosság
- kitartás
- kreativitás
- nyitottság
- gyorsan tudok reagálni
- műveltség
- kalandvágy
- jó humor
Rossz (szerintem és mások szerint):
- türelmetlen
- flegmaság
- nem leplezem jól az unalmat vagy utálatot
- néha lenéző
18/L
Jó:
-kedves vagyok (legalábbis általában)
-felelősségteljes
-lojális
-tisztaságmániás
Rossz:
-arrogáns
-sértődékeny
-önbizalomhiányos
-haragtartó
-nem tudok bánni a pénzzel
21L
Rossz:
Bizalmatlan
Hiú
Sértődékeny
Túlérzékeny
Türelmetlen
Jó:
Segítőkész
Empatikus
Kedves
Figyelmes
22
22 vagyok
Jó tulajdonságaim: szorgalmas, értelmes, céltudatos vagyok. Szeretek gondoskodni, segíteni másokon. Türelmes vagyok és figyelek az emberekre. Érzékeny vagyok, nem vagyok sértődékeny. Fontos számomra a tisztesség, egyenesség másokkal szemben.
Rossz tulajdonságaim: nagy mértékű önbizalomhiány, bizonytalanság. Csendes, zárkózott személyiség, idegenekkel sokszor távolságtartó és rideg vagyok, amit sokan összetévesztenek a bunkósággal. Nehezen bízom meg az emberekben, pláne azután, hogy egyszer megrendült bennük a bizalmam. Stresszes szituációkban nem tudok reagálni, kerülöm a konfliktust, sokszor szorongok még akár hülyeségek miatt is. Nagyon könnyen elveszítem az önbizalmam és a motivációm, ha kudarc ér. Néha bántó dolgokkal viccelek.
Rossz: zárkózott, visszahúzódó, bizalmatlan, önbizalomhiányos, pesszimista,
Jó: lojális, megbízható, precíz,
19 vagyok
Jó: kedves, nyitott, önzetlen, barátságos (simán egy idegennel első perctől kezdve úgy beszélgetek, mintha rég ismernénk egymást, könnyen lehet velem ismerkedni), segítőkész, maximalista(bár ez sokszor nekem rossz :D), rend és tisztaságszerető, házias, hűséges barátságban és kapcsolatban, van humorérzékem imádok hülyülni. Kb. ennyi ami most eszembe jut.
Rossz tulajdonság: türelmetlen, irtó hamar elszakad a cérna, néha gyanakvó, és ha felidegesítenek, nah akkor aztán fuss amerre látsz...:D
Jo: ambiciozus motivalt karrierista vagyok, szép, hüséges megbizhato csalàdcentrikus is
Rossz:soha nem fözök, a nagyobb hàztartàsi munkàkat (pl falfestés javitàs, ablakkeret javittatàs, vizora csere, stb)képtelen vagyok intézni es intéztetni sem tudom hogyan kell, hogy ne kerüljön sulyos összegekbe(lehuznak a szerelök,szakik), igy valojaban egy lakast/hàzat es hàztartàst sem tudok fenntartani ugy, mint a igazi felnöttek. Mondhatnàm alap/muszàj dolgokban vagyok a legnagyobb pancser
Valamint egyik exem azert nézett le mert munka mellett es NEM akarok plusz melozni pl hetvegen. En a fizuemelesben karrierben latom a több penzt es szerinte en vagyok a motivalatlan lusta mert pl nem csinalok olyanokat mint a tesoja/csaladja hogy cukrassütiket dob össze feketen eladasra, vagy az akarkije hogy dekortermekeket csinal munkan kivül, en meg nem vagyok ilyenekre hajlando abszolut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!