Nektek mi a jo es rossz tulajdonsagaitok?
Rossz: Akarnok, önfejű, Gyorsan beleunok abba amit elkezdtem Pl.: Hobbik, sport, főzés... Feledékeny vagyok, türelmetlen, Néha flegma...A humoromat szarkasztikusság jellemzi ami gyakran kellemetlen helyzeteket szül...Képtelen vagyok alkalmazottként dolgozni..(szerencsére nem is kell) Kritikus vagyok a barátaimmal és magammal szemben is.(persze csak mértékkel, a megbántás határáig)
Általában túllépem a megengedett sebesség korlátozást...A kocsimat nyírom..(bár ha gond van meg is szerelem)
Van egy kis feminista beütésem. A pasikról mindig a legrosszabbat feltételezem.(így kellemesen csalódhatok), Megvannak a tipikus női betegségeim...Féltékenység, hiúság, hajlam a kisajátításra....STB.......
Hát rossz tuti van még....
Jó: Ha valakit szeretek azért bármit megteszek legyen az családtag, vagy barát...Ambiciózus vagyok. szeretek dolgozni. És jól leplezem a rossz tulajdonságaimat... (modorálok)
És mindig meghallgatom a barátaim problémáit.Bármikor megteszek értük annyit mint magamért.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!