Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezeket a rémes családi öngyilk...

Ezeket a rémes családi öngyilkosságokat hogyan követik el az emberek?

Figyelt kérdés

Erről a cikkről jutott eszembe:

[link]

Egy férfi megölte két gyerekét majd öngyilkos lett. Milyen módszerrel végeznek ezek az emberek? Hogy lehet egy ilyet elképzelni? Leszúrja őket majd magát is? Szerintem ez elég nehéz kivitelezni. Szigorúan csak a jelenség miatt vagyok kíváncsi és részvétem az áldozatokkal.

2019. dec. 15. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért kell egy ilyen elvetemült állatot édesapának nevezni? Ráadásul az egyik gyerek (egy másik cikk szerint) a nevelt gyereke volt, nem vérszerinti. Az anya meg miért engedte hozzá a gyerekeket, amikor őt már egyszer meg akarta ölni, ezért is volt börtönben.
2019. dec. 16. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez is egy "rendszerhiba".. Már rég ki kellett volna szűrni az elkövetőt. :( Arra meg hogy hogy volt képes kioltani a gyermekei életét.. hát pszichológiai eset.. Már nem gondolkozott ezen, ez az úgynevezett kiterjesztett öngyilkosság.
2019. dec. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!