Mit lehet csinálni egy ilyen alkoholistával?
Egyik rokonomról lesz szó.
Közel van a 60hoz, egész életében alkoholista volt, kisebb megszakításokkal. Családja nincs, örökségét elitta, szállókon lakik 1-2 hónapot amíg ki nem dobják, mert csinálja a balhéit. Most is ez történt, de mindig más a hibás. Elmúlt 3 hónapban 5 munkahelyről rúgták ki. Az utolsó munkahelyén is más volt a hibás, ezért tört zúzott, de a szemét főnök kirúgta. Kapott onnan 130 ezret arra az X munkanapjára, 2 nap alatt elszórta a pénzt. Most jött kinyuzni meg sírni, hogy van-e 1 ezresem. Mondtam nincs és elküldtem... Idős szüleit már tönkretette teljesen, onnan is ki van tiltva.
Állandóan öngyilkossággal fenyegetőzik évtizedek óta.
Többször ültették már be neki azt az alkohol elvonós gyógyszert, már nem lehet :D
Terápiákra egyszer se ment el.
Én azt javasoltam az anyjának, hogy őt már el kell engedi, mert mindenkit tönkretesz maga körül.
Szerintetek?
Adnék neki most 1 millió forintot, hogy változtasd meg az életed, szedd össze magad, 1 hét múlva nem lenne semmi a pénzből.
Mondtam neki, hogy én nem tudok már neki mit mondani..
tudom, morbid ezt mondani, de jobb lenne ha már történne valami vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!