Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A drága autó tulajdonosok...

A drága autó tulajdonosok (gazdagok) bunkók vagy csak én érzem ezt?

Figyelt kérdés

Benn vagyok egy elektromos autós csoportba, nem múlik el úgy napszak, hogy ne posztolnának olyat, hogy villanyvételezési helyet ne foglalna el úgy, hogy nem tölt.

Ilyet én is gyakran látok amikor a szánalmas belsőégésű csoró-mobilommal járok a városba.

Mivel az elektromos autó a gazdagok privilégiuma, ebből következtezek, hogy arányaiban ugyan olyan bunkócik mint az általuk lenézett prolik.

2019. dec. 13. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is Suzukim van. Én csak azt figyeltem meg, hogy a prémium márkás német kocsikat kötelező jelleggel bunkó vezeti. 90 százalék iszonyatosan agresszíven vezet, letol az útról úgy, hogy 90-el megyek. Életveszélyes előzésekbe mennek bele, nem használnak indexet, nem tartanak jobbra, rendszeresen az én sávomban kóricálnak kanyarban és még lehetne sorolni.

Arról nem is beszélve, hogy a tipikus hazai BMW/Audi kb. 10 éves széthajtott dízel 400 000 km felett...

2019. dec. 13. 21:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó, mondjuk ma is majdnem volt egy kényes szitum, egyik boltnál úgy szoktam bemenni, hogy egy kis utcából rákanyarodok egyirányú útra, ma kivételt tettem és pont láttam, hogy szembe forgalomba ment egy BMW-s, na ha én ott szembe találkozok vele és nem tolattam volna ki tutti megfenyített volna, holott ő ment be a behajtani tilos ellenére. Néha lecseng, hogy kinek van igaza még akkor is ha nem.

Egyébként meg nem biztos, hogy dízel. :D

2019. dec. 13. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:

11#

Akkor légyszíves közlekedj a Gödöllő és Valkót összekötő úton, ahol rettenetes az út, plusz erdőn át kacskaringós így 90 helyett 60 a megengedett sebességkorlátozás.

Még lehet látni napi szinte vagány 20 éves Suzukival egyszerre 2-3 autót előzőt, aki mindezt legalább 100al csinálja kanyar előtt, azaz beláthatatlan útszakaszon.

Már többször volt, hogy be kellett fékeznem, hogy ilyen autós beengedjek magam elé, hogy elkerüljek egy 2-3 esetleg 4 kocsis balesetet.

Érdekes, de +15 milliós autóval ilyen viselkedést még soha az életben nem láttam.

A 20 éves BMW meg nem luxus autó.

2019. dec. 14. 19:05
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 én a 67-es és a 61-es úton közlekedek sokat, pont azt látom, hogy a drága autósok mennek mint a mérgezett egér.

Egyszer láttam, hogy egy Suzuki Splash előzött kanyarba engem úgy, hogy én is siettem és mentem 102-vel, akkor jegyeztem meg, hogy ez az első Suzukis akivel találkoztam és egy felelőtlen tuskó.

2019. dec. 14. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!