Csomagszállító futárnak utánvétes fizetésnél illik borravalót adni?
Figyelt kérdés
Vagy ez egy rossz beidegződés? Én mindig adok általában, volt egy két alkalom mikor nem adtam és kicsit rosszul éreztem magam. Ki hogy van ezzel?2019. dec. 11. 08:36
21/23 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek a magánügye. Én szoktam adni a fodrászomnak, körmösömnek és a futárnak is, de másnak nem. Múltkor felhívtam a futárt a kiszállítás előtt közvetlenül, hogy változott a helyzet, tudná-e máshova hozni. Kedves volt és kihozta másik címre. Nyilván amúgy ha 5890ft a csomag, nem fogok szarrágóskodni azon a 110 forinton.
22/23 anonim válasza:
nekem ha felhozzák az 5. szintre (nincs lift) akkor adok egy kétszázast.
23/23 anonim válasza:
En nem adtam borravalot soha. Van nekik fizetesuk es a szallitasi koltseg sem keves. Azert rendel az ember online mert ugy olcsobb az a termek, nem azert hogy akkor a kulonbozetet odaadja borravalokent.
Mar nem lakom Magyarorszagon es itt a futar csak leteszi a csomagot az ajto ele es elmegy. Csak ugy lehet rendelni hogy kifizeted elore a csomagot, nincs utanvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!