Átlagos és átlag alatti nők! Ti irigyek vagytok az átlagon felüli nőkre?
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 19:42
11/15 anonim válasza:
Lehet szépíteni de igen irigyek a jobb nőkre és a vékonyság minden nőnél kardinális kérdés csak aki képtelen lefogyni, lustaságból vagy bármi egyebb -okból az már azt mondja , h a husis nők a szépek ,és bezzeg a csontokkal csak a kutyák 😂😂Szep arcu nőkre meg rá fogják, h csak a smink stb.Ronda nőt láttál már sminkelve? Mert én igen és meg csúnyább lett😂Rondább nőktől csak azt hallottam mindig, h jajj az a nő neked nem főzne, az nem takarít, az csak elvár.... Szóval jó nő szájából nem hallottam fikázást a rondább nő társa felé, fordítva meg mindig megy a szapulás. Nem baj, irigykedjetek azzal maradtok.😂😂😂
12/15 he84 válasza:
Jó lenne, ha nem nevetnél azon, hogy szerinted minden nem szép nő irigy a szép nőkre. Csak mert te ilyet is tapasztaltál, nem azt jelenti, hogy akkor minden nőnél így van. Ne általánosíts. Én tényleg nem vagyok irigy a szebb nőkre, akár hiszed, akár nem, én tudom ezt magamról teljesen és nem mások. Nem szoktam hazudni, eléggé szókimondó, őszinte vagyok. Például nem vagyok irigy rájuk azért se, mert nekem nem hiányzik az, hogy minden 2. vagy 3. férfi utánam forduljon és megpróbáljanak feleszedni a szépségem miatt. Így még akár némi előny is lehet az, ha valaki átlagos, vagy kicsit átlag alatti. Ráadásul én nem is vagyok annyira nőies, de már rég elfogadtam ezt is.
13/15 anonim válasza:
Persze biztos vannak kivételek, de nagyon ritka és a többség csak mondja h nem irigy.
14/15 he84 válasza:
Nem tudhatod, hogy a többség irigy-e. Egyszerűen nem tudni pontosan, hogy hányan azok, hányan nem, tehát így felesleges általánosítani, hogy a többség az. Van mindenféle ilyen-olyan változó arányban, de nem lehet pontosan tudni mennyi.
15/15 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ilyet.15 fős noi társaságban dolgoztam és hát ami ott ment.....Igen megy a rivalizálás, beszólás, voltak klikkek persze 3 csúnyácska összeállt és fikáztak egy 20 éves kislányt, h gebe és stb.Kozben minden pasi ámulattal nézte nagyon szemre való lány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!