Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik horoszkóp alapján ítélik meg az embereket?

Figyelt kérdés

Ezotéria kategóriás válaszok:

- A Vízöntők mind hűtlenek, össze vissza b asznak és ez természetes nekik. (Vízöntőként mondom, hogy ez hülyeség)

-Az Ikrek csillagjegyűek mind kétszínű, hazug érdekemberek! Nincs köztük kivétel!

-A Skorpiók minden embernél jobbak, minden tekintetben (általában Skorpiók mondják, mily' meglepő :) )

Legalábbis erről szólnak. És komolyan, valaki képes gyűlölni vagy imádni valakit, mert egy bizonyos hónap bizonyos napján született. Ti mit gondoltok ezekről?

2019. dec. 10. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Rühellem az ezotériát, s főleg a horoszkópot. Mindazonáltal el kell fogadnom, hogy van igazságtartalma. Nem a csillagok állása miatt, hanem a terhesség időszakának fény- és tápanyagviszonyai miatt. Vízö
2019. dec. 12. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon foglalkoztat. Viszont, azt tudom, hogy tipikus kos nő vagyok.
2019. dec. 12. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, én skorpió vagyok, és erről a csillagjegyről a vonzó külsőn kívül SEMMI pozitívat nem szoktak mondani. Hatalmaskodó, zsarnok, nagypofájú, másokat eltipró, nagyjából ez a repertoár (én meg zárkózott, háttérbe vonuló, gyakran visszahúzódó vagyok, semmi sem igaz rám ezekből a dolgokból - a vízöntő barátnőm meg az egyik legfélénkebb, szégyenlősebb ember, akit ismerek, sosem volt még barátja sem, pedig felnőtt már). És látod, még itt is van olyan, aki nem is hisz benne, de valahol ráhúzza ezt a csillagjegyre. Akik meg komolyan hisznek is ebben, azok képesek habzó szájjal fröcsögni, ítélkezni. Ez amúgy szerintem legalább olyan undorító, mint a származása alapján megítélni valakit - basszus, nem tehetek róla, hogy ebben a jegyben születtem!
2019. dec. 27. 12:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy felszínesek, főleg. És hogy könnyen befolyásolhatók, manipulálhatók.

Persze, az ezohívők -igazából kínai vallásúak- bonyolítják a horoszkópokat a végtelenségig, amíg azt nem sikerül kihozni, amit akartak.

2020. jan. 9. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!