Fox posttal mennyi az utánvét, hogyan kapom meg a pénzt?
Nem akar nekem előre utalni... Azt olvastam, hogy 200 forint kezelési költség, meg valemennyi hányadát levonják, mennyi az annyi? Mi van, ha nem veszi át?? 4000 forintot akartam tőle kérni (3000+a foxpost), de ga elviszi valamennyi részét, akkor annyival többet kellene.
Csessze meg. Lehet nem foglalkozom vele így, főleg hogy 40 km-re van a legközelebbi fox post AUTOMATA. Mert nem akar utalni... Ha nem veszi át, meg bebukom az 1000 forintot. Meg majd még menjek el 40 km-re a karácsonyi szezonban megint, hogy megkapjam a pénzem?
utánvételi összegbe beírod a termék árát a foxpost díjjal együtt..
lent a táblázatba megnézed, hogy mennyi a feladási díj, és az utánvét kezelési költség..
+290ft az utánvétkezelés...
az hogy milyen méretű a csomagod nem írdat, de ennek megfelelően még hozzáírod azt az árat..
nem von le semmit +ba, ha innen indítod a csomagfeladást..
Az autómatánál kell fizetned, csak kártyával tudsz...
ő is csak kártyával tud majd fizetni...
te a pénzt a számládra fogják utalni 1-2napon belül amint átveszi a csomagot...
a számlaszámodat a feladás közben fogod megadni az adott mezőbe.
Köszönöm a választ, nagyon kedves vagy, sosem használtam ezt.
Annyi, hogy az enyém nem "vaterás" termék, vagy mit takar ez...
Sima magánszemélyként adtam el, nem volt meghirdetve sem a vaterán, meg jófogáson sem. Vagy ez mit takar? Én nem ezt az oldalt néztem akkor.
Köszi, még ha ezt leírod, remélem nem nagyon értelmetlen.
Köszi.
Szerintem nem ugyanaz az oldal, mert valami akciós árat is írnak... Nem ~rtem, de megcsinlátam a vaterás oldalon. Meg ha előzetesen regisztrálsz, olcsób... Elvileg. Nem értem.
Igazából a vaterásat akkor éri meg, ha vatwrán adsz el terméket, ahhoz meg ugye kód van.
Regisztrálni meg azért kell, mert akkor 200 Ft-al olcsóbb, tehát a legkisebbnél, ami így is elég nagy, nem 999 Ft, hanem 790 Ft. Szóval utánvétesen kijönne egy ezresből.
Tehát ne a vaterás oldalon regisztráljatok, hanem a foxpost oldalán és UTÁNA adjátok fel a csomagot. Én előtte tettem meg.
Egyébként ez főleg akkor éri meg, ha utánvéttel adtok fel valamit, de akkor nagyon. Én ajánlom, csak 40 km-re van tőlem és mivel vidék, így van szabad. Illetve úgy tudom, hogy reggel viszik el a csomagokat, ezért a kora délelőtti órákban érdemes feladni bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!