Postai utánvét. Hogyan működik?
Figyelt kérdés
rendelni szeretnék valamit interneten,magánszemélytől, postai utánvéttel. a probléma csak az hogy még életemben nem csináltam ilyesmit. milyen adatokat kell megadnom? és azt meg lehet oldani hogy én megyek el a csomagért a postára és nem a postás hozza? (lehet hogy baromságot kérdezek, sőt elég valószínű de ennek ellenére ha lehet normális válaszokat szeretnék kapni) előre is köszi2014. márc. 24. 18:16
1/3 anonim válasza:
Ha olcsóbban meg akarod úszni akkor vatera futár. A postai utánvét egy vagyon.
Amúgy meg úgy néz ki, mint az ajánlott levél, csak itt fizetni is kell a megadott összeget.
2/3 Kameko-san válasza:
Adatnak a nevedet, a lakóhelyedet (település, házszám) és a telefonszámodat (ha esetleg történne valami, akkor tudjanak értesíteni) kell megadni. Ha jól tudom nem lehet érte elmenni a postára. Lényegében csak megjön postakocsi (ha nem talál otthon akkor úgy tudom felhívnak), kifizeted a dolgot és kész. :)
3/3 Kameko-san válasza:
De egyébként a postai utánvét tényleg drága. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!