Miért van az, hogy kiírok egy kérdést és hatalmas baromságokat kapok válasznak?
Pl: kiírom, hogy nehezen ismerkedek és félénk vagyok, mit tehetnék?
Erre jön a válasz, hogy legyek bátrabb.
Mintha nem akarnék az lenni.
Mintha egy tolószékesnek azt mondanánk, hogy van két lábad, miért nem jársz?
Vagy kiírok valamit vallási témakörben, és ahelyett, hogy válaszolnának leírják, hogy (szerintük) nincs Isten meg hasonlók.
Ennek semmi értelme. Ezzel nem segítenek!
Miért van ennyi hülye ember és értelmetlen/ HASZONTALAN hozzászólás?
Akkor fordítsuk meg.
Milyen választ vársz arra, hogy nehezen ismerkedsz, mit tehetnél?
Látatlanban nem megválaszolható dolgot kérdezel, amire sajnos csak általános butának ható választ lehet adni.
A tolószékesnek hiába mondod, hogy keljen fel és járjon, képtelen rá.
Egy félénk embernek mondhatod, hogy próbáljon meg beszélgetni, nyitni mások felé, mert ő képes rá, maximum nem mer, amit szintén csak ő tud leküzdeni.
“ kiírom, hogy nehezen ismerkedek és félénk vagyok, mit tehetnék?”
- Miért, erre mégis mit lehetne válaszolni látatlanul? Menj el pszichológushoz! Körülbelül ennyit.
Mit várok?
Még az is jobb válasz, hogy én ehhez vagy ahhoz a szakemberhez jártam.
Vagy ajánljon egy könyvet vagy videót amiből ő bátorságot merített.
Vagy pl: írja azt, hogy először ismerkedj a baráti körödben vagy valami hasonlót.
Nem is az a baj, hogy nem tudnak rá válaszolni, hanem az, hogy ne nem tud mit írni akkor minek válaszol?
Én se írok olyan választ, hogy old meg egyedül, vagy, hogy nem tudok segíteni!
Azzal aztán nem lesz erőrébb a kérdező.
Amúgy igaza van az utolsónak. Sok paraszt van és sajnos még több éretlen gyerekes ember. :(
Ismerkedj a baráti körödben!? :D mivan!?? :D
Ha van baráti köröd, velük nem kell màr ismerkedni, ha meg nincs, akkor ez megint egy barom válasz számodra :D
Nézd meg a Dóra a kis felfedező című mesefilmet, ő nagyon barátkozó típus, hátha rádragad valami.
Egyébként a stílusodból ítélve te nem vagy visszahúzódó típus, nagyon nagy “szád van”. Lehet csak ez miatt nem barátkoznak veled. Na ez például szerintem egy nagyon jó észrevétel volt tőlem neked. szívesen :)
6.
Nem azt mondtam, hogy barátkozzak a barátaimmal.
Hanem, hogy pl: elmegyünk sörözni és az egyik barátom barátnője hoz valakit.
Azzal kellene ismerkednem.
Vagyis hát ez lenne egy jó tanács, csakhogy már mindenkit ismerek.
A filmet még nem néztem meg, de ha lesz időm megnézem.
Köszi a tippet.
A barátaimról meg csak annyit, hogy van kb. 15-20 haverom akikkel rendszeresen találkozok.
Akinek van barátnője, vagy a barátnőjének ismerőse, lány barátja azokat is ismerem. De ez nem egy olyan kör amibe te jársz, hogy mindenki mindenkivel kefél meg felváltva járunk egymás barátnőjével!
Ja igen. Még valami!
Ha nem tudsz segíteni vagy tanácsot adni akkor minek írsz?
Mert a válaszok 70% kb. ilyen.
Én nem csak az én kérdéseimnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!