Hogyan nézek ki igazából?
Figyelt kérdés
Üdv!
Észre vettem ha a telefon első kamerájával fényképezem magam akkor normális arcom van, de ha a hátsó kamerával akarom lekapni magam akkor tök furán nézek ki.
Ha tükörbe nézek úgy nézek ki mint a telóm első kameráján.
Most akkor mások hogyan látnak mikor velem szemben állnak?
Úgy mint mikor első kamerával fényképezem magam, vagy azt a fura fejet mint mikor hátsóval csinálok egy képet?
Annyira be vagyok zavarodva.. azt se tudom most hogyan nézek ki xD Lehet hülyén hangzik de komoly kérdés!
Köszi előre is a normális válaszokat!
2019. dec. 6. 15:45
11/13 anonim válasza:
Én a tükrökkel vagyok így. Valamikor nagyon ronda vagyok valamikor meg pont, hogy nagyon jól nézek ki. Na most melyik? Én azt mondom mindkettőben van igazság.Így szerintem közepes vagyok és ezt próbálom javítani szal csak nem nézek ki nagyon szarul xD
12/13 anonim válasza:
Én meg valahol azt olvastam, hogy az agyunk becsap minket és szebbnek látjuk magunkat a tükörben. De én még tükör elé is csak hányózacskóval merek állni, sajnálom a többi embert aki a közelemben él.
13/13 anonim válasza:
elba...bundáskenyér...Istenem, de jót nevettem. It makes my day!
...és még jó fej is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!