Jobban szeretitek a nyarat, mint a telet?
Nyár:
-Egyértelműen a meleg.
-Kevesebb ruha kell.
-Nem kell fűteni.
-Tovább világos van.
Amit utálok:
-30+ fok tartósan kánikul izzadás.
-Túlzott klíma egyes helyeken (pl bevásárló központ hivatalok boltok stb)
Nálam egyértelműen a nyár ha csak kettő lehetőség közül lehet választani.
De jobb lenne igazából a tavasz csaj sajnos már manapság tulajdonképpen nincs is tavasz max 1-2 hét.
Egyből jön a nagy meleg nincs átmenet.
A tél pedig max 1 hónapja jött be igazán.
10 fok körüli nappali átlaghőmérséklet max késő ősz.
A nyarat szeretem mert meleg van.
A tél elvesztette a jelentőségét,idén is 8fok volt karácsonykor.
Az pont jó ahoz hogy fázzak de semmi másra nem jó.
Lehetett volna akár 28 is abban legalább jól érzem magam.
Nem kell 10réteg ruha. A csajok is szebbek miniben mint bundában. Én is szebb vagyok rövid gatyában. És nem fázok.
És ettől ennyire boldogok vagytok, hogy fikázzátok a telet?
Csak halkan megjegyzem, hogy egyre melegebbek lesznek a nyarak, ha majd az egyre gyilkosabb napsugaraktól bőrrákot kaptok, akkor is ennyire fogjátok isteníteni a nyarat?
Egy ideje fényképezek, és hát nyáron szebbek a színek, és többször süt a Nap. Télen sok a felhő, és pl. egy épület úgy szép igazán, ha megsüti a Nap.
Ami a telet illeti, vagy legyen napos idő, vagy legyen hó, de sajnos sokszor inkább a kettő közötti borús, latyakos idő a jellemző.
Régebben a telet szerettem, mostmar nyár.
Nyáron soha nem ülök itthon, mindig jövök megyek. Strand, Balaton, utazások. Vagy csak kutyasetaltatás órákig, éjjel. Ilyen hidegben nincs kedvem elindulni sehova.
Minden ami 0 és 25 fok között van azt szeretem.
Ha ennél melegebb van rám izzad a ruha, kánikulában hamar megromlik az étel, bebüdösödik a kuka ezért naponta cserélni kell, a tűző napsütéstől pedig foltos leszek, és sajnos nem tudom elkerülni.
Ha ennél hidegebb akkor meg szétfagyok. Télen nem szeretem hogy hamar sötétedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!