Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások szerint is undorító a...

Mások szerint is undorító a szakáll?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyk, és anyám folyton csesztet és ordítózik velem, hogy borotválkozzak. Alapjáraton a kényelem miatt leszoktam vágni egy bizonyos méret után a szakállamat, de általában egy kis borostát mindig szoktam nőni hagyni. Így legalább minden nap picit máshogy nézek ki. Mivel gyorsan nő a szakállam, hétfőn babaarccal bemegyek egyetemre majd péntekre már elég nagy borosta, már már majdnem szakállasnaknak mondható arcom lesz. Nagyon szépen nő a szakállam, szép körszakáll, egybeérő és szerintem illik is hozzám. Amióta már 2 hete folyamatosan kórházban feküdtem, nem volt sok kedvem borotválkozni, így most egy konkrét sűrű körszakállam van, ami nem áll rosszul szerintem. Mások sem szóltak le érte, sőt, haverjaim már régóta mondják, hogy szakállal sokkal jobban néznék ki, próbáljam ki. Szóval amióta hazazaértem, nem borotválkoztam le és anyám szekál, ordibál velem, hogy undorító vagyok, ápolatlan csitri, hajléktalan kinézetű ősember. Egy ideig nem zavart de már nagyon zavar, hogy mindig belém köt. Percenként megemlíti, hogy takarodjak borotválkozni, mert ez nem férfias, a szakáll undorító, ő elhányja magát tőle és senki sem szereti, kerülik a lányok. Igaz ez? Más szerint is ennyire undorító a szakáll a fiúkon/férfiakon?

2019. nov. 29. 22:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%

A férjem szakállas lett. Először azért kértem tőle, mert nagyon erős borostája van és fájdalmat okozott a sok csókolózásnál, de aztán nagyon megszerette a szakállát A családja kb 1 évig mindig beszólt, hogy "na mi van, nem találod a borotvádat?" meg ilyenek, de mára már megszokták.

Neki is szépen nő, de elmegy néha borbélyhoz és még szebb lesz, illetve klassz élmény, próbáld ki :)

2019. nov. 30. 07:51
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ne foglalkozz azzal, mit mondd anyád. Úgy csináld, ahogy neked tetszik.

Nekem kb. 22 éves korom óta van valamilyen fazonú arcszőrzetem, az elmúlt 5 évben full szakáll, hol hosszabb hol rövidebb. A feleségem be szokott szólni, ha kicsit rövidebbre vágom a szokásosnál.

2019. nov. 30. 07:52
 23/28 anonim ***** válasza:
67%
Én jobban imádom az arcszőrzetet, mint a baba arcot. Szerintem sokkal férfiasabb és valahogy vonzóbb tud lenni egy jól ápolt rövidebb szakáll.
2019. nov. 30. 09:46
 24/28 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem jön be. Maximum kevés borosta de az sem áll jol mindenkinek. Igen, a hosszu szakáll meg szerintem gusztustalan.
2019. nov. 30. 10:37
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Általában csak a jól ápolt borostás és hosszabb vagy rövidebb szakállal rendelkező férfiakat veszem előbb észre. 90% ban ők tudnak nekem megtetszeni.

Tetszik és kész. Férfias és vonzó tud lenni.

Anyudnak elhiszem, hogy nem tetszik érthető hiszen nem mindenkinek egyforma az ízlése persze, de hogy emiatt képes állandóan szekálni téged ez már pszichológiai eset. Szerintem helyre kéne tenned hogy erőteljesen elmondod neki azt, hogy neked is igen is ez tetszik fogadd el és ne szekálj vele állandóan.

Lehet, hogy akkor felfogná. Kiállsz magadért? Legalább annyit elfogadhatna, hogy mint te egy különálló személyiség te szereted így magad és kész. Nem hiszem el, hogy ezt olyan nehéz felfogni egy felnőtt embernek.

2019. nov. 30. 14:24
 26/28 anonim ***** válasza:
81%
Hmm, nem értem ezt, többen is írtátok, hogy ezen szocializálódott a mama, és azért nem tetszik neki. Eddig világos. De az én korosztályom a csupasz mellkasokon szocializálódott, mégis hót egyedül vagyok ezzel a "fétissel".
2019. nov. 30. 14:48
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon jól néz ki a szakáll, főleg tarkopaszra borotvált fejjel kombinálva.
2019. dec. 1. 13:45
 28/28 anonim válasza:
31%
Szerintem anyudnak igaza van.
2020. máj. 14. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!