Mások szerint is undorító a szakáll?
A férjem szakállas lett. Először azért kértem tőle, mert nagyon erős borostája van és fájdalmat okozott a sok csókolózásnál, de aztán nagyon megszerette a szakállát A családja kb 1 évig mindig beszólt, hogy "na mi van, nem találod a borotvádat?" meg ilyenek, de mára már megszokták.
Neki is szépen nő, de elmegy néha borbélyhoz és még szebb lesz, illetve klassz élmény, próbáld ki :)
Szerintem ne foglalkozz azzal, mit mondd anyád. Úgy csináld, ahogy neked tetszik.
Nekem kb. 22 éves korom óta van valamilyen fazonú arcszőrzetem, az elmúlt 5 évben full szakáll, hol hosszabb hol rövidebb. A feleségem be szokott szólni, ha kicsit rövidebbre vágom a szokásosnál.
Általában csak a jól ápolt borostás és hosszabb vagy rövidebb szakállal rendelkező férfiakat veszem előbb észre. 90% ban ők tudnak nekem megtetszeni.
Tetszik és kész. Férfias és vonzó tud lenni.
Anyudnak elhiszem, hogy nem tetszik érthető hiszen nem mindenkinek egyforma az ízlése persze, de hogy emiatt képes állandóan szekálni téged ez már pszichológiai eset. Szerintem helyre kéne tenned hogy erőteljesen elmondod neki azt, hogy neked is igen is ez tetszik fogadd el és ne szekálj vele állandóan.
Lehet, hogy akkor felfogná. Kiállsz magadért? Legalább annyit elfogadhatna, hogy mint te egy különálló személyiség te szereted így magad és kész. Nem hiszem el, hogy ezt olyan nehéz felfogni egy felnőtt embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!