Lányok/nők! Nektek szakáll, vagy körszakáll jön be jobban egy fiún/férfin? Kort is irjatok kérlek.
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 13:22
2/7 anonim válasza:
Egyik se. Magamon se szeretem a szőrt, a férfin is csak minimális legyen inkább. Kar, láb, has, nemiszerv természetes. De a képén ne legyen már, ha nem muszáj. (meg a hátán, hú az de ijesztő mikor a póló alól kikacsint egy dzsungel...)
De ha nagyon muszáj a kettőből választani, hát azt viselje, ami jól áll neki a vonásaihoz. Igazából mindkettő tud jól és rosszul is mutatni valakin.
3/7 anonim válasza:
Én a barátomon kifejezetten szeretem a fél centis-centis szakállacskát. Jól is áll neki, meg jó, hogy nem borostás, ahogy az idő halad egyre puhább lesz a szaki :D
4/7 anonim válasza:
Nekem a nagy, ápolt, Tormund-féle szakáll, de én alapból szőrmániás vagyok, mindig is ez tetszett. 32/N
6/7 anonim válasza:
Szakáll. Lehetőleg elég hosszú hogy be tudjam fonni.
18/L
7/7 anonim válasza:
Egyik sem. Sima arc vagy borosta, attól függően, hogy kinek melyik áll jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!