Miért nem képesek az emberek megérteni, hogy felnőtt nő vagyok nem valami kislány? 18/l
Nem vagy érett nő 18 évesen. (jó lehet az vagy de azért a 90%-a a 18 éveseknek nagyon messze van az érettségtől és így látatlanban jó esélyt látok rá, hogy te is.)
Eltartod magad?
Gondot viselsz bárkire, bármire is magadon kívül?
Az elmúlt 1 évben sose kerültél olyan helyzetbe amit a szüleid kellett megoldjanak helyetted?
Vállalod a felelősséget ha hibázol?
Épp ezért vagy ennek ellenére is főleg családban ez teljesen megszokott, hogy gyerekként kezelnek, ez lehet az ő saruk is meg a tied is ha úgy viselkedsz. (én 34 vagyok mégis van amikor abszolút gyerekként kezelnek a szüleim)
Én 24 éves leszek, saját háztartásban élek és mellette levelezőn csinálom a sulit. Alapból alacsony vagyok és baba arcom van, még mindig elkérik a személyim ha veszek néha egy üveg bort. Én is fiatalabbnak nézek ki, a viselkedéseddel idővel belátja a család ha felnőttél.
A szüleidnek 18 évesen, még mindig gyereknek számítasz. Az érettség/felnőtté válás nem úgy működik, hogy akkor betöltöd a 18-at és másnaptól már érett felnőtt vagy.
A tetteiddel, viselkedéseddel tudod ezt bizonyítani.
Én átérzem ezt teljesen. Mindenhol max.17-nek néznek és kínos megjegyzéseket tesznek. Múltkor is bementem dohányboltba és azt mondták, de ügyes vagyok. Hát elég bántó volt.
19l
Nyugi, 29 vagyok, de babaarcú, ezért 16-nak néznek. Viszont nem ez dönti el, hogy érett nő vagyok e.
Természetesen családom szemében örökké a kisgyerek maradok. :D Viszont éretté tesz, hogy
- önmagam látom el
- vannak céljaim és segítség nélkül igyekszem a beteljesítésükért
- felülkerekedek azon, hogy ki mennyire tart érettnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!