Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lenne tekintélye a szemetekben...

Lenne tekintélye a szemetekben egy részegen támolygó főnöknek? Akit a nap végén úgy kell kitámogatni az épületből?

Figyelt kérdés

Lenne a szemetekben tekintélye egy olyan főnöknek aki már eleve „félkész“állapotban jön meg a munkahelyre (nem részeg de nem is józan) majd rátölt ott benn a munkahelyen, akkor átmegy agresszívbe, kötözködik az élő fába is beleköt, majd még jobban rátölt akkor átmegy bambába ténfereg lerogy egy székbe ott magába omlottam ül mint egy rakás krumpli, majd még rátölt addigra vége a napnak és jön érte a fia, aki kitámogatja az épületből menni alig tud akkorra. És ennyi ez egy napja.

És ez napi szintű programja.

Lenne tekintélye egy ilyennek?

2019. nov. 26. 09:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az alkoholizmus egy betegség, ahelyett hogy bántjátok, segítség kéne neki. Ti hányszor mentetek oda és ajánlottatok fel segítséget neki, vagy a családjának? Ahelyett, hogy a tanáriba beszélitek ki?
2019. nov. 26. 11:10
 12/17 A kérdező kommentje:

" Ti hányszor mentetek oda és ajánlottatok fel segítséget neki, vagy a családjának?“

MIVANNNN???? MI VAN????????

egy ALKALMAZOTT menjen oda a beba***ott piától bűzlő főnökéhez hogy kell-e neki segítség???

MI VAN?????????????

HÁT DÖGÖLJÖN MEG!!!!!!! Nem még segítség!!!!

egy főnökben hogy nincs annyi MAGÁTÓL hogy ha már full alkesz felálljon és távozzon??????

Ja és azt magyarázd már el hogy egy olyan alkesznek aki NEM ISMERI EL hogy alkesz és kirúgna már csak azért ha erre rákérdezek akkor ANNAK HOGY SEGÍTESZ? HM????

Mert persze ő sose iszik ...na jó néha... de a munkahelyen soha.... állítja ő. Soha. Csak napi 2 üveg vörös az alap benn. És már feltöltve jön be eleve. De azért nem iszik.

(nem mintha tőle egy hajszálnyi segítséget is várhatna. életben nem gyűlöltem még úgy senkit mint ez az utolsó trógert)

JA ÉS!!!!!!!!!!

Ugye ha az alkoholizmus egy betegség akkor ez akkor is elfogadható indok lesz a munkahelyi alkeszkedésre ha ÉN CSINÁLOM? Ugye????

Mert ha az egyiknek szabad és jjajjjjj betegség ... akkor a másiknak is!! Akkor annak is jajjjj betegség!! Akkor ha holnap beb***va megyek be én az alkalmazott senki se szólhat egy szót se!!! Magad se gondoltad másként ugye???

2019. nov. 26. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Te idefigyelj, a főnököddel legyen ekkora nagy szád, ne név és arc nélkül ismeretlen emberekkel. Felteszel egy kérdést, amiben mások segítségét kéred, és úgy beszélsz velük, ahogy mások a kutyájukkal SEM. Te akkor mivel vagy különb, mint a képzeletbeli főnököd, aki egyszer még cégigazgató, máskor alapítványi iskola igazgatója? Te beteg vagy, és ez most nem bántás, azért is fogtam vissza magam. Nem szégyen segítséget kérni, mert ezt a stílust senki nem fogja tolerálni neked.
2019. nov. 26. 12:22
 14/17 A kérdező kommentje:

"Nem szégyen segítséget kérni,“

De ezt NEKI mondd ne NEKEM!! Nem szégyen segítséget kérni? Akkor miért nem kér? Ahelyett hogy padlón csúszva mászik a folyosón full részegen naponta?

De neki nem kell segítség mert ő a világ legjobb főnöke rajta kívül persze mindenki egy dilettáns szar és mindenkit ki kéne rúgni... hányszor hallottuk...

2019. nov. 26. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
És te miért nem kérsz segítséget magadnak?
2019. nov. 26. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Kiürült az ötletláda vagy mi?

Elő kell venni a régi jól bevált hülyeségeket?

2019. nov. 26. 14:02
 17/17 A kérdező kommentje:

"Elő kell venni a régi jól bevált hülyeségeket?"

ez egy olyan téma ami 10 éve is így volt most is így van és 10 év múlva is így lesz. és amíg így lesz ÉN MEGÍROM. ugyan miért ne írnám meg.

2019. nov. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!