Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is ösztönösen mosolyog,...

Más is ösztönösen mosolyog, ha az arcára süt a Nap?

Figyelt kérdés
Nemrég fedeztem fel, hogy ha árnyékból lépek ki ragyogó napsütésre, rögtön ezerrel mosolyogni kezdek. Nemrég felhívtam valakit telefonon és a hangja olyan volt, mintha nevetne, meg is kérdeztem, hogy min nevet és azt mondta, hogy semmi-semmi, csak mert süt a Nap... Kiderült, hogy ő is pont ugyanígy van vele, ha napsütés éri az arcát, akkor nevet. Megfigyelte ezt más is magán?

2019. nov. 25. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a meleget, a nyarat, a napsütést.. szóval nem. Ellenben most esős időben, illetve amikor havazik tele vagyok energiával és boldogabbnak is érzem magam mint meleg időben :) ez mindig is így volt és így is lesz. Gondolkozom nagyon hogy ki kéne költözni olyan országba ahol nincs forró nyár. Norvégia gyönyörű.
2019. nov. 28. 15:40
 12/17 Pombe ***** válasza:
76%

#8: "Az én szemem is nagyon érzékeny a fényre. Van, hogy egyáltalán nem is látok, miközben megyek az utcán..."

Ugyanezt mondta nekem is szomorúan az a bizonyos hölgy régebben.

De nem vitatkozott. Adott betétlapot...

2019. nov. 28. 21:00
 13/17 Pombe ***** válasza:
75%

#10: "Tüsszentek."

Akkor te vagy az egyik 4. (vagy 5.?) a minden emberből. A dolog többnyire öröklődik.

2019. nov. 28. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Ja, hogy ezért lettem lepontozva? Bevallom, nem értettem egy fél percig, hogy mire gondolsz, de nyilván nem arra gondoltam, hogy vakon vezetek... Tudod, nem mindenki kocsival jár. És mielőtt ezen poénkodsz, gyalogosként sem üttetem el magam emiatt.
2019. nov. 28. 22:39
 15/17 Pombe ***** válasza:
100%

"Bevallom, nem értettem egy fél percig, hogy mire gondolsz"

Én nem pontoztalak le... :) - nyilvánvaló volt, hogy gyalogos üzemmódra gondoltál...

Könyörgöm... Ez tényleg csak poén akart lenni... :D

Amellett a dolog valóban így történt. A hölgyet a fény teljesen elkápráztatta, és valamiért nem fékezett... piff-puff

Azt se értem, holgy a tüsszögős dolgot miért pontozták le. Az tényeleg úgy van, ahogy írtam.

2019. nov. 29. 09:18
 16/17 Pombe ***** válasza:
52%
Nagyon nagyon ritka, amikor én a piros praclira könyökölök... Ahhoz nagyon ki kell akadnom... :)
2019. nov. 29. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig nagyon jó kedvem lesz a napsütéstől, de azért nem nevetek miatta..🤷‍♂️
2022. máj. 10. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!